Account Manager - Consolidation

Account Manager - Consolidation

Det NASDAQ-listade Konsolidator A/S, söker efter en målorienterad och ambitiös sökande som är redo för en utmanande tjänst som Account Manager för Sverige. Som vår Account Manager kommer du, genom professionalism och trovärdighet att skapa förtroendefull dialog med våra kunder, som huvudsakligen är ekonomichefer i SME-segmentet.

Rollen är ny och komemr att spela en
central roll i att etablera Konsolidator AB i Sverige. Som vår nya Account Manager kommer du att stödja anställda i Sverige och du kommer att fokusera på slutanvändarförsäljning över hela Sverige. Du bör bo i storstockholmområdet och kunna arbeta från vårt kontor i Solna (Stockholm) och även några dagar hemifrån.

Huvuduppgifter

Den sökandes huvuduppgifter kommer att
vara att sälja Konsolidators SaaS-lösningar till finansfunktioner över hela Sverige. Den nya AM kommer tillsammans med Country Manager att säkra och stärka ett nätverk av säljpartners över hela landet.

Huvuduppgifterna kommer därför att innefatta:

  • Ny försäljning och utveckling av den Svenska marknaden
  • Öka medvetenheten om Konsolidator genom att delta på relevanta mässor och evenemang
  • Kundsegmentering för den Svenska marknaden tillsammans med den Svenska representanten för affärsutveckling som arbetar från huvudkontoret i Köpenhamn


Professionell bakgrund och arbetserfarenhet

Vi söker efter en driven och passionerad sökande som är kunnig inom finansieringskontroll eller konsolidering och skulle vilja hjälpa ekonomichefer med att förbättra deras konsolideringar. Som en idealisk sökande kan du vara en certifierad revisor eller ha eller ha haft ett jobb som controller för ett stort företag. Det är viktigt att du förstår utmaningen en ekonomichef har!

Sammanfattningsvis måste du som sökande ha något av följande:
  • Erfarenhet inom konsolidering av finansiell rapportering eller konsolidering från antingen en revisionsfirma eller från erfarenhet som controller.
  • En relevant universitetsexamen inom ekonomi eller redovisning
  • Rätt personlighet för att arbeta med försäljning.
Det skulle vara en fördel, men är inte ett krav, om du som sökande
har erfarenhet av att:
  • Sälja finansiella lösningar till medelstora företag
  • Sälja SAAS-lösningar eller liknande koncept till finansieringsfunktioner

Samarbetsförmåga/social förmåga

Som den idealiska sökande brinner du för att gå in på den Svenska marknaden med en ny produkt. Du anser att försäljning måste baseras på kompetens, förtroende och trovärdighet. Du har driven och energin som krävs för att åta dig denna viktiga roll och du bör ha ett holistiskt tänkesätt, personlig integritet och en hunger efter att bygga upp den Svenska marknaden.

Språkfärdigheter

Den sökande måste tala flytande Svenska och måste tala och skriva engelska på en professionell nivå.

IT-färdigheter

Den sökande måste ha en god förståelse av hur finansiella data och KPI:er är konsoliderade – t.ex. via Excel.


Mer information


Detta är en fantastisk möjlighet för en person som har ambitionen att vara i ett internationellt företag med mycket stor tillväxthastighet. Rätt person kan efter ett eller två framgångsrika år i Sverige gå till andra länder – detta är en möjlighet – inte ett krav. Det kommer att vara en del av en spännande resa.

Om du har några frågor angående denna tjänst eller urvalsprocessen, tveka inte att kontakta Partner, Troels Tang (tt@nyberggroup.com)

Om du vill söka denna tjänst, sök genom att använda knappen Ansök på denna sida.

(På grund av GDPR-regler får vi inte ta emot CV:er direkt via post)

Mer info
Kontaktperson Troels Tang
Telefon +4560581100
Email Mejla Troels Tang
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.konsolidator.com
Sista ansökningsdag 20 aug 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsolidator®
är ett
NASDAQ-listat företag sedan maj 2019. Konsolidator® är ett molnbaserat, SaaS-kosoliderings- och rapporteringsverktyg som standardiserar och strömlinjeformar konsolideringsprocessen genom enkla innovativa funktioner. Konsolidator® drivs av Microsoft Azure och tillhandahåller tillämpbara insikter genom relevant, korrekt och lämplig ledningsinformation baserad på kunders nyckelutförandedata och gör det möjligt för dem att inrikta sina ansträngningar på analysen av sina data snarare än på produktionen och därigenom accelerera och förbättra taktiska och strategiska beslut för att i slutändan öka omsättningen.Se
ännu mer på:
www.konsolidator.com