Teknisk Säljare

Teknisk Säljare

Vi söker en Teknisk säljare som är van vid projekthantering och längre säljprocesser.
Som projektsäljare ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i dit distrikt och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder och målgrupper både via telefon och på fält. Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Stockholm/Solna. Att resa i tjänsten är en förutsättning och övernattningar förekommer. Du rapporterar direkt till säljchefen och ingår i ett team med projektsäljare, eftermarknadssäljare, KAM och innesäljare.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning, gärna mot industri, konstruktion eller byggsektorn. Kanske utvecklas du inte där du är idag eller ser en möjlighet att ta din karriär vidare i ett annat bolag. Vi ser att du tycker om att knyta kontakter och bibehålla och utveckla kundrelationer. Då kundernas problemställningar kan variera i komplexitet, förväntas du efter en tid på företaget både självständigt och i dialog med kollegor i Sverige och i Holland kunna ta fram kundanpassade lösningar utifrån kundens önskemål.

Dina arbetsuppgifter
  • Aktivt och drivande försäljningsarbete
  • Hantering av förfrågningar
  • Framtagning av offertunderlag
  • Presentation av tekniska lösningar
  • Administrera i SAP
Vi ser gärna att du har ett stort intresse för kunden, är en god lyssnare och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Som person är du, starkt drivande, uppmärksam och hjälpsam samt har god förståelse hur man kommunicerar med kunder. Vi ser även att du är mån om företaget och dina kollegor och trivs i en organisation med högt i tak och tydliga mål. Du stöttar gärna där det behövs, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Du erbjuds en gedigen introduktion oh utbildas inom våra olika produktområden och dom tekniska delarna som kommer behövas för tjänsten.

Välkommen med din ansökan i form av CV och Personligt brev där du kort beskriver varför du passar som Teknisk Säljare

För denna tjänst intervjuar vi löpande så är du intresserad rekommenderar vi att du söker omgående.

Lycka till!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (11 dagar kvar)