Nyutexaminerad ekonom som vill starta karriären!

Nyutexaminerad ekonom som vill starta karriären!

Vår uppdragsgivare med säte i Solna, är ett väletablerat varumärke och ledande inom bilbranschen och de är på jakt efter dig som nyligen har tagit din kandidatexamen i företagsekonomi och som vill axla en roll som ekonomiassistent på bolagets leverantörsreskontraavdelning. De erbjuder dig en spännande, modern och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vår uppdragsgivare tillämpar ett flexibelt arbetssätt där man kommer arbeta såväl från hemmakontoret som på plats. Tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar rätt personen gärna i slutet av augusti/början av september. Uppdragslängden är sex månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är heltid där flexibla tider och frihet under ansvar tillämpas.

Arbetsuppgifterna består av distribution, kontering och periodisering av leverantörsfakturor.

För detta uppdrag är vi på jakt efter dig med intresse av att få mer erfarenhet av ekonomiarbete och som gärna vill komma till ett större bolag med många transaktioner och som erbjuder karriärmöjligheter. Vår uppdragsgivare sitter i nya fina lokaler och är ett härligt gäng kollegor med väl fungerade rutiner och fin sammanhållning.

Hoppas att vi väckt ditt intresse och att du nu känner dig intresserad av att visa intresse för tjänsten. Vi kan varmt rekommendera detta uppdrag då tidigare konsulter har trivts väldigt bra hos uppdragsgivaren. Du får gärna ringa mig Iren Sayar om du har några frågor om tjänsten, jag nås på tfn 073-521 65 53.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen att söka!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.