Gruppchef till supportfunktion hos ledande bygg- och anläggningsföretag

Gruppchef till supportfunktion hos ledande bygg- och anläggningsföretag

Till vår kund söker vi nu en gruppchef för ekonomi-/fakturasupport med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via The Pace fram till årsskiftet 2021/2022. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill ta dig an nästa spännande interimsuppdrag som gruppchef och ledare.

Ditt uppdrag
Som chef för ekonomi-/fakturasupport ansvarar du för en grupp om fem personer vars uppdrag är att besvara frågor inom området för kund- och leverantörsreskontra från både interna och externa kunder samt leverantörer och utföra där till hörande administrativa arbetsuppgifter.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att:
  • Säkerställa en professionell användarsupport för kund- och leverantörsreskontra
  • Säkerställa att administrativa ärenden hanteras effektivt, korrekt och professionellt
  • Samverka både inom och utanför företaget med intressenter, kunder och beställare
  • Bevaka koncernens supportbehov och tillsammans utveckla servicearbetet och nya tjänster
  • Ansvara för utveckling av processer och arbetssätt för den egna gruppen och vara delaktig i att utveckla supportarbetet tillsammans med chefskollegor inom avdelningen
  • Budget- och personalansvar med uppföljning och utveckling av medarbetare
Din bakgrund
Vi söker dig som är trygg och kommunikativ med ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Du är inte rädd för att fatta beslut och samarbetar väl med berörda intressenter. Du har ett starkt kvalitetstänk i det arbete du utför och är van vid att prioritera dina åtaganden. Med ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt driver du dina arbetsuppgifter i mål.

Som person har du förmåga och fallenhet för att leda och skapa förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sitt uppdrag. Du drivs av att engagera och utveckla och har en god pedagogisk förmåga i ditt bemötande. Du tycker om kundservice och är en god lagspelare.

Vi ser att du har lång ledarerfarenhet, minst 3-5 år samt grundläggande erfarenheter inom systemfunktionalitet och lätt sätter dig in i nya system och tycker att det är kul. Du har även erfarenhet av att utveckla och dokumentera processer och arbetssätt.

För att lyckas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet från en ledande position inom kundtjänstverksamhet samt erfarenhet och intresse för ekonomi där en utbildning är meriterande.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, office manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.