Financial Controller till välkänt bolag i Stockholm

Financial Controller till välkänt bolag i Stockholm

Om rollen
I rollen som Financial Controller kommer du att arbeta med den finansiella rapporteringen i enlighet med IFRS och US Gaap. Du kommer även att sitta med uppföljning och analys av rapporteringen för att säkerställa riktigheten av dessa siffror. I rollen kommer du även vara delaktig i pågående SOX- implementationen och stötta i det löpande kontrollarbetet. Du kommer även ansvara för:
  • Bokföring av interna lån
  • Transfer Pricing
  • Stöttning i skattefrågor
  • Vara behjälplig vid redovisningsfrågor
Vem söker vi
För att lyckas i rollen som Financial Controller ser vi att du har en civilekonomexamen eller liknande. Du har ungefär 3-4 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och du är självständig vid bokslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat i en internationell miljö där koncernspråket varit engelska därav är det av stor vikt att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Har du ett genuint intresse för System är det starkt meriterande.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (Maria.hansson@eqonomy.se)

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juni (5 dagar kvar)