Business Controller till fastighetsbolag

Business Controller till fastighetsbolag

Placering: Solna

Om tjänsten
Du kommer arbeta i teamet som arbetar med Fastighetsutveckling. Affärsenheten består av projektutveckling av kommersiella lokaler, förvaltning/uthyrning av projekt- och exploateringsfastigheter samt bostäder som utvecklar och förvaltar hyresbeståndet. Dina primära arbetsuppgifter som Business Controller kommer att vara:
  • Löpande uppföljning av verksamheten inklusive utveckla och analysera KPI: er
  • Uppföljning av budget, prognos och utfall på löpande projekt.
  • Vara delaktig i kommande förvärv
  • Stödja affärsenheten med ekonomiska underlag
  • Upprättande av olika typer av rapporter
Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och ca tre-fem års erfarenhet av att arbeta som Business Controller eller motsvarande. Vi ser det starkt meriterande om du har erfarenhet av bygg och fastighetsbranschen alternativt revisionsbakgrund med inriktning på denna bransch. Kunskap om successiv vinstavräkning, SAP och redovisning i någon form ser vi som bra kompetenser att ha med sig in i denna roll.

Som person är du självständig med stark genomslagskraft. Du har lätt för att samarbeta och har god förmåga att analysera samt förstå affärsbehov. Du trivs bra med att skapa struktur såväl för ditt eget arbete som för andra. Du ser lösningar snarare än problem och gillar att få utmanas i din roll. I samtliga arbetsuppgifter och initiativ som du driver, säkerställer du kvalitet snarare än kvantitet genomgående. Vidare har du ett starkt affärsdriv med en pedagogisk ådra, vilket gör att du har positiv inverkan och kan stötta medarbetare till ett gemensamt mål.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta Christina Norin-Söderström (christina.norin-soderstrom@wise.se, tel. 073-521 65 37) om du har några frågor.

Då uppdraget behöver startas igång omgående kommer vi att titta på ansökningar löpande. Vi ser gärna att du ansöker med ett CV alt en länk till din LinkedIn profil och helst inte ett personligt brev.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Revision
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.