Kundtjänstmedarbetare till Klarna

Kundtjänstmedarbetare till Klarna

Kort om tjänsten
Vi söker engagerade personer som vill arbeta med kundtjänst för Klarnas räkning ute hos kund. Kunden är ett av Nordens största callcenter och tillhandahåller kundservice för några av Sveriges mest välkända företag varav Klarna är deras största kund.

Om verksamheten
Klarnas kundtjänst arbetar med att hantera kundärenden via telefon och mail när det gäller fakturor, beställningar, produkter mm. Det är stort fokus på nöjda kunder och vi söker därför dig med en utpräglad servicekänsla. Arbetstiderna är förlagda mellan 08–22 på vardagar och 10–17 på helger där du jobbar enligt ett rullande schema. Du kommer att vara anställas av Swesale och arbeta heltid ute hos kund.

Mer om tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare för Klarna kommer du att arbeta i helt nyrenoverade och trevliga lokaler i Solna. Du tar emot samtal från Klarnas kunder, svarar på frågor och löser de problem som kunderna har med sina fakturor och betalningar.

Arbetet innefattar att ta emot inkommande samtal där du mäts i kundnöjdhet. Avdelningen består av unga och trevliga kollegor med olika typer av erfarenheter. Det råder väldigt god stämning och sammanhållning på arbetsplatsen. Tjänsten innebär goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för kundbemötande. Som person är du engagerad, kommunikativ och tycker om att hjälpa andra. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du är duktig på engelska i tal och skrift. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke, men vi anser det viktigare att du är serviceinriktad som person.

Du erbjuds en heltidstjänst på ett stort internationellt bolag. Som anställd hos Swesale har du alltid anställning enligt kollektivavtal och vi erbjuder friskvårsbidrag till alla våra konsulter. Alla anställningar inleds med en betald introduktionsutbildning, vilket ger dig alla verktyg du behöver inför ditt kommande arbete. Du kommer att få insikt i verksamhetens system, tjänster och servicearbete. I rollen som kundtjänstmedarbetare så kommer du att bli en del av ett härligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med goda karriärmöjligheter.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.
Har du några frågor gällande tjänsten som kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Sofie Mortensen på Swesale; sofie.mortensen@swesale.se.
Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats!
Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dreamwork.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (20 dagar kvar)