Certifieringsrevisor för medicintekniska produkter (ISO - 13485)

Certifieringsrevisor för medicintekniska produkter (ISO - 13485)

Certifieringsrevisor för medicintekniska produkter ISO- 13485

Om Kiwa.
Kiwa är en ledande organisation inom testning, inspektions- och certifieringsbranschen. Vi är en global aktör med starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och besiktning. Vi är verksamma inom flertalet områden som Processäkerhet, Fastighets- och Lyftsäkerhet, Lantbruk, Livsmedels- och Byggbranschen. Koncernen är globalt verksamma i ca 40 länder med 4500 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett trettiotal kontor mellan Kiruna och Malmö med ca 800 medarbetare.

För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare? Har du lång erfarenhet inom systemrevision och ISO-standarder och vill jobba med att utveckla och skapa mervärde för andra företag och bidra till Kiwas tillväxtresa? Då ska du bli en av oss! We ARE Kiwa- Are you?

Arbetsuppgifter

I rollen som revisor på Kiwa arbetar du främst med revisioner för certifiering av våra kunders ledningssystem.

Standard du främst kommer revidera och certifiera inom är ISO 13485, 9001, 14001 & 45001. Det är ett varierande arbete med hela Sverige som arbetsplats och du får möjligheten att arbeta i spännande projekt där även möjligheten finns att vara tjänsteägare för ISO 13485 om erfarenhet och intresse för det finns. Ett genomgående tema på Kiwa är ”frihet under ansvar” och du ges stora möjligheter att planera dina dagar fritt. Placeringsorten är från det närmsta kontor alternativ hemmakontor. Tjänsten innebär resor i Sverige med ca 2 övernattningar per vecka.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Högskoleutbildning inom relevant tekniskt- /miljöområde, gärna med inriktning mot kvalitet, miljö och/eller arbetsmiljö
  • Erfarenhet av att arbeta som systemrevisor i några år alternativt lång erfarenhet inom kvalitetssäkring och revisionsarbete (intern /extern).
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Kvalificerad för ISO 13485, 9001, 14001, 45001, 27001, 50001 m.fl.
  • Lead Auditor utbildning
Din personlighet är viktigt för oss! Vi på Kiwa värnar om vår gemenskap och företagskultur där det är viktigt att Kiwas värderingar går i linje med dina. Du är öppen för att lära känna dina kollegor, både i ditt team och över olika affärsområden och strävar efter att vara en del av Kiwa-gemenskapen. Utöver det så tror vi att du är en person som drivs av utveckling och har ett intresse för att hjälpa andra företag och driva dem framåt. Förutom att vara strukturerad och noggrann ser vi att du har social kompetens som trivs med stora kontaktytor och har en förmåga att anpassa dig till olika kunder och personer. Du har inga problem med varierande arbetsuppgifter och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Kiwa erbjuder
Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom TIC-branschen. Det är vi tack vare våra anställda och deras kompetens. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför något vi vill och kommer att satsa på! Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildning kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas. Arbetet är förvisso självständigt men att känna sig som en i gänget är minst lika viktigt. Hos oss blir du en del i vår Kiwa-gemenskap. Självklart erbjuder vi även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. För frågor om rollen kontakta Biljana Cvetkovic på biljana.cvetkovic@kraftsam.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)