HR-konsult till bostadsbolag i Solna

HR-konsult till bostadsbolag i Solna

Arbetsbeskrivning

Som HR-generalist kommer din arbetsuppgifter i huvudsak handla om att genomföra lönerevision och lönekartläggning tillsammans med HR-ansvarig, driva aktiviteter ur vår personal- och kompetensförsörjningsplan, jobba med employer branding, rekrytering, förhandling och samverkan samt rehab och arbetsskador. Du kommer också att utbilda och informera chefer i arbetsrätt och arbetsmiljö. Utöver detta tillkommer generell personaladministration och övrigt förekommande HR-relaterade arbetsuppgifter.

Du kommer att vara en del av HR-avdelningen och ha ett nära samarbete med dina kollegor på avdelningen och stötta företagets chefer inom personalfrågor. Vidare kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta för att vidareutveckla och effektivisera avdelningens interna arbete.

Vem är du?

För att vara kvalificerad för detta uppdrag ska du:
  • ha en akademisk utbildning inom personal, organisation, arbetsliv
  • ha minst två (2) års arbetslivserfarenhet av brett HR-arbete
  • kunna kommunicera flytande på svenska i tal och skrift
  • ha goda kunskaper i MS Office
Som person ska du:
  • vara serviceinriktad, då rollen innebär att vara en viktig stödfunktion i organisationen
  • ha förmåga att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt och sträva efter att ge bästa möjliga service på ett situations anpassat sätt
  • ha förmåga att arbeta självständigt och kunna arbeta strukturerat efter befintliga rutiner för att kvalitetssäkra den information som förmedlas
  • ha en god kommunikativ förmåga
Du bör vara strukturerad och lösningsorienterad samt trivas med att hantera flera ärenden samtidigt.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid med start omgående och löper 6 månader fram till 31 maj 2023.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Livija Bekkhus livija.bekkhus@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Livija Bekkhus
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Livija Bekkhus
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.