Delivery manager som sammanför it & verksamhet!

Delivery manager som sammanför it & verksamhet!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är en driven Team lead/delivery manager till vår kund! Vill du vara med och skapa en customer facing domän som fungerar agilt och som knyter samman IT och annan verksamhet på ett bra sätt? Är du van att arbeta med förvalta och leda utvecklingsteam och ansvara för hantering av customer facing tjänster i form av webb och appar? Då kan detta vara uppdraget för dig! I rollen som Team lead/delivery manager arbetar du på IT- avdelningen i nära samarbete med affärsutvecklingsenheterna samt de mer IT traditionella customer facing domänen. De söker dig som är van att navigera i komplexa IT-landskap, kan förvalta traditionella IT-system och har haft som fokus att modernisera dessa. Ni kommer att arbeta utifrån ett agilt arbetssätt. Du samarbetar med såväl produktägaren, systemförvaltare, customer facing arkitekten och har dagligen kontakt med chefer för olika projekt. Visst budgetarbete ingår även i rollen.

Kvalifikationer
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller relevant område.
  • Du har några års erfarenhet av att arbeta i roller som delivery manager/ team lead eller dylikt.
  • Du har erfarenhet av att leda agila team.
  • Det erfarenhet av att arbeta med IT-processer, ex incident- och change management.
  • Du är van vid att hantera stakeholders och att arbeta i nära anslutning till chefer.
  • Du har god kunskap inom web och webteknologier.
  • Du har erfarenhet av budgetarbete.
  • Det är meriterande om du är scrum certifierad.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, då det krävs för tjänsten.
Personliga egenskaper

Som person söker de dig som gillar att ha många bollar i luften och brinner för att få IT och verksamhet att sammankopplas på ett bra och välfungerande sätt. Vidare är du noggrann, pragmatisk och diplomatisk i ditt arbete. Du har ett eget driv och ser förbättringsmöjligheter.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, med önskad start omgående t.o.m. 2019-03-22, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: team lead, IT, delivery manager, agila team, agilt, förvaltning, customer facing, webb, appar
Mer info
Kontaktperson Malin Jagerholm
Telefon 08 525 24 012
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget utförs hos vår kund i Solna, Stockholm.