Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult
Vill du, varje dag ha möjligheten att kunna förändra någons liv? Som rekryterare hos oss på JKS Sverige kommer du att vara med och göra skillnad för människor och företag genom att hitta de bästa matchningarna.

Vi fortsätter att växa och behöver förstärka med en rekryteringskonsult som främst kommer att ansvara för våra rekryteringar i Stockholmsregionen.

Beskrivning av tjänsten

Då en av våra kunder expanderar kraftigt kommer du inledningsvis att vara en del av ett nationellt rekryteringsprojekt och ansvara för Stockholmsregionen. I takt med att vi får fler uppdrag kommer du även att arbeta med andra kunder och även uppdrag som du själv säljer in.

I rollen som rekryteringskonsult kommer du främst att arbeta med att tillsätta kandidater som du identifierar, kompetenssäkrar och presenterar för våra kunder. Det innebär många kontaktytor, både internt och externt och stort fokus ligger på matchning, relationsskapande kontakter och försäljning.

I rollen som rekryteringskonsult kommer du att;
  • Driva flera uppdrag parallellt och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet från start till mål
  • Utveckla, fördjupa och förädla relationer genom kvalitativt rekryteringsarbete
  • Genomföra certifierade personlighetstester och onboardingprogram i samarbete med kandidater och kunder
  • Genom sociala medier, search och nätverk kunna identifiera och attrahera kandidater
Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har goda kunskaper om arbetsmarknaden i Stockholmsregionen och har ett brinnande intresse för rekrytering.

Du har tidigare erfarenhet och utbildning inom rekrytering/HR, beteendevetenskap, personal och det är meriterande om du har erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen. Det är även meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom teknik. Du är van vid att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo och tydligt servicefokus eller försäljning. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i tal och skrift.

Vi söker dig som är social, utåtriktad, affärsorienterad samt har ett stort intresse och kunskap om människor, organisationer och ledarskap.

Du är en målinriktad och självdriven person med struktur och ordning samt du har förmågan att kunna hålla igång många olika projekt samtidigt. Som person är du jordnära, prestigelös samt förtroendeingivande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö i ett uppstartsskede. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och chanser till att påverka och utveckla din roll. Du kommer att få genomgå utbildningar och certifieringar i vårt rekryteringssystem, personlighetstester samt i vårt onboardingverktyg. Vårt mål är att kunna erbjuda de bästa förutsättningar som motiverar just dig.

Ansök

Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Country Manager Jimmi Femö på telefonnummer: 0709-68 30 21.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jimmi Femö
Telefon 0709683021
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 22 feb 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen.
Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete.