Ekonomiansvarig till Installationsbolaget Solna AB

Ekonomiansvarig till Installationsbolaget Solna AB

Vad innebär rollen?

Installationsbolaget har en fin tillväxt på Stockholmsmarknaden och flera spännande projekt ligger i planen framåt. Nu förstärks ekonomifunktionen genom att anställa en ekonomiansvarig för Installationsbolaget Solna AB. Bolaget omsätter ca 75 miljoner och har 37 anställda, fördelat på 31 yrkesarbetare och sex tjänstemän. I nyrenoverade lokaler i Solna arbetar du i nära samarbete med ytterligare en kollega inom ekonomi som ansvarar för fakturering och kundreskontran, samt VD, projektledare och entreprenadingenjör.

Som ekonomiansvarig har du ansvar för att leda, samordna och utveckla ekonomifunktionen. Du arbetar brett med ekonomi och nära verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar, periodiseringar och förberedande inför bokslut delår/helår
  • Uppföljning och analys av projekt
  • Stöd till projektledarna
  • Delaktig i budget och prognosarbete
  • Löner
  • HR-administration
  • Kvalitetssäkra arbetssätt och rutiner
  • Förbättra och effektivisera processer
Vad behöver du ha med dig?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet från rollen som ekonomi- eller redovisningsansvarig i mindre eller medelstort bolag. Du har erfarenhet av att hantera löner och har du erfarenhet av projektredovisning i byggbranschen är det mycket värdefullt för oss. Du trivs i en konsultativ roll där du blir ett viktigt bollplank till VD och projektledare och på så sätt är med och bidrar till affären. Det krävs också att du är prestigelös och beredd att hugga in där det behövs. Du är självständig och ansvarsfull och har även modet att ifrågasätta. Vidare är du noggrann och har förmågan att se verksamheten ur ett större perspektiv än enbart genom ekonomin. Du är bra på att skapa rutiner och processer och trivs med att ha ett stort ansvarsområde i en bred roll.

Hur söker du?

I denna rekrytering samarbetar Installationsbolaget med Jerrie. Välkommen med din CV och ett personligt brev via www.jerrie.se. För frågor, kontakta Helena Bruman, tel. 0735-405262. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så ansök gärna så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Installationsbolaget Gbg AB, Installationsbolaget Solna AB och Installationsbolaget Sprinkler Gbg AB verkar i byggbranschen med rör- och sprinklerinstallationer. Bolagen är en koncern med verksamhet och kontor i Göteborg och Stockholm. Bolagen omsätter totalt ca 300 miljoner och har ca 120 anställda. Läs mer på www.installationsbolaget.se.