Erfaren administratör till ICA Kampanj

Erfaren administratör till ICA Kampanj

Avdelningen "ICA erbjudande och strategi" söker en erfaren administratör till ett uppdrag i Solna, Stockholm. Du kommer att arbeta med ICAs Kampanjer och erbjudanden samt administrationen för dessa, och kommer vara en viktig del av teamet där din roll har en stor betydelse. Vi söker dig som noggrann, har ett öga för detaljer samt ser samband. Vidare har du ett högt eget driv, är ansvarstagande och tillför värde till teamet. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Stockholm, Solna business park

Omfattning:
Heltid med arbetstider vardagar 8.00-17.00, möjlighet till flex. Med start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd till och med 31/3-2019. Eventuell chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

I vårt team skapar vi energi och sprider positivitet. Vi har alla egna ansvarområden men gör aldrig avkall på att vara en god teammedlem. Vi sitter i öppet kontorslandskap med fri placering.

Utifrån ICAs kampanjerbjudanden kommer du att bland annat;
  • Inhämta information för att säkerställa att alla uppgifter är rätt tex pris inför kommande och pågående kampanjer.
  • Supporta avdelningens mejlbox internt angående frågor och eventuella felaktigheter rörande kampanjer.
  • Se till att vid lansering av kampanj läggas allt i rätt systemen så som pris, rabatt, info om produkterna.
  • Felsöka i kontrollfiler som skapas i Excell samt uppdatera dessa.
  • Ombesörja att allt information är rätt mot leverantör.
  • Säkerställa deadlines mot tex mediebyråer.
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har:

  • Arbetslivserfarenhet från liknande arbetsroll.
  • Arbetat med masterdata och/eller systemuppdateringar.
  • Har hög kunskap inom Excell och MS-Office
  • Arbetat i minst ett eller flera affärssystem (ICA arbetar i EMS promotion).
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du trivs i en administrativ roll med processflöden och rutiner som kräver noggrannhet och detaljarbete. Du tycker om att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt där du utmanar problem och hittar lösningar. Du trivs att arbeta i team och har ett högt eget driv och ansvarstagande för att nå en deadline. Du utmanar med att komma med egna lösningar som bidrar till att avdelningens utveckling och effektivisering. Du tycker om att ta plats utan att göra avkall på att vara en god teammedlem. Låter det här som du? Välkommen då in med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Marica Blomqvist | marica.blomqvist@randstad.se |
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är meriterande (ej krav) om du har erfarenhet från livsmedelsbranschen eller detaljhandeln då rollen kräver förståelse för samband och konsekvenser i processflöden.