On-site tekniker till ITS Nordic AB

On-site tekniker till ITS Nordic AB

ITS Nordic är ett bolag med bra driv och härliga kollegor där du mycket väl skulle kunna hitta bästa vänner för resten av livet. I dagsläget är vi c:a 100 medarbetare och vårt kontor ligger vid Solna Station.

Nu söker vi en On-site tekniker till vårt härliga team!

Personliga egenskaper
Du är öppen, glad, lösningsorienterad och du arbetar för att alltid ge ITS Nordics kunder bästa service. Du har ett dokumenterat förflutet som IT-tekniker.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi ytterligare en tekniker för att stärka upp vårt konsultteam med.

Du kan räkna med ett omväxlande arbete då ITS Nordics kunder finns inom de flesta branscher där behov och önskemål kan variera och med utmaningar som kommer sätta dina kunskaper på prov. Uppdragen kan sträcka sig från kortare till längre tid och merparten av din arbetstid tillbringas ute på uppdrag hos kund.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har din bakgrund inom infrastruktur att och du har en bred kunskapsprofil inom IT t.ex. servrar, klienter och nätverk. Starkt meriterande är kunskaper inom RDP/Citrix samt
Microsofts molntjänster Office365, Azure. Även djupare kunskap inom Sharepoint och ID-hantering så som SAML och OAUTH är önskvärt.

Kvalifikationer
  • Bred kunskap inom server/klient
  • Mycket goda kunskaper inom Nätverk
  • Office365
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort – B

Tillträde och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Om du behöver mer information om tjänsten är du välkommen att ringa till Victor Nordström, 08-522 43375.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt - urval och rekrytering sker löpande. Du skickar den till hr@itsnordic.se
Mer info
Telefon 08-52243300
Email Mejla ITS Nordic AB
Område Solna
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.itsnordic.se
Sista ansökningsdag 8 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på ITS Nordic levererar smarta IT-, telekom- och utskriftslösningar till alla typer av företag med upp till 500 anställda. Våra lösningar bygger på den absolut senaste tekniken och tanken är att våra kunder ska kunna jobba, maila, surfa, skriva ut och kopiera, utan några störningar och avbrott.

Ända sedan starten 2004 har vi drivit ett företag som har en grundläggande annorlunda idé än de flesta av våra konkurrenter. Vi anser nämligen att den enskilt viktigaste komponenten i vår leverans är exceptionell service. Därför lägger vi stor energi på att erbjuda marknadens bästa service, support och kundtjänst.