Arbetsledare Hagalund depå

Arbetsledare Hagalund depå

ISS Transport söker nu arbetsledare till Hagalund depå

ISS är på en förändringsresa mot vår vision att bli världens främsta serviceorganisation. Det är en ambitiös målsättning, satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vi levererar "service with a human touch" till kunden så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Arbetsledare "första linjens chef" Hagalund depå

Till vår verksamhet inom vårt affärsområde ISS Transport söker vi en serviceinriktad, driven och engagerad första linjens chef som vill utveckla våra medarbetare samt vår affär.

I Hagalund depå samt Centralstationen utför ISS servicetjänster som fordonsvård, fordonstvätt vacuum, sanering, samt ansvarar för ställverket. Våra kunder är MTR, SJ AB, Jernhusen, Transdev och Trafikverket.

Dina ansvarsområden
ISS erbjuder dig en plats i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas med att utveckla medarbetare.

Som arbetsledare har du fullt personalansvar för din grupp om cirka 35 personer som består av både heltidsanställda samt deltidsanställd personal. Dina medarbetare arbetar skift och du förväntas reglera din arbetstid under eget ansvar i samråd med din chef så att du är synlig och tillgänglig för hela din personalgrupp. Du ansvarar för produktionsuppföljning, förebyggande hälsoinsatser, rehabiliteringsuppföljning samt coaching av dina medarbetare. Rollen är varierad vilket innebär att du förelägger delar av din arbetsdag ute i produktion tillsammans med din personal där fokus ligger på förbättring av ISS leverans.

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som arbetsledare ansvarar du för att verksamheten inom ditt driftområde leds mot uppsatta mål i nära samarbete med din närmaste chef, och dina medarbetare där kundens intressen alltid ligger i främsta ledet. Du ansvarar för rekrytering och rätt bemanning utifrån budgeterad bemanningsplan.

För att passa i rollen är du administrativt kunnig, goda IT-kunskaper samt innehar en god ekonomisk förståelse.

Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig i rollen som arbetsledare.

Din profil
Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att lyckas i rollen förväntas du brinna för att utveckla personalen. Vidare är du kvalitativ i ditt arbetssätt och du värdesätter hög kundnöjdhet och har en passion för service.

Som arbetsledare på ISS förväntas du ha en utvecklad ledarförmåga som kännetecknas av kommunikation, stabilitet, resultatorientering och medarbetarutveckling. Då arbetet innebär många personliga kontakter krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer.

Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildning och bakgrund

Du har godkänd gymnasieutbildning och har erfarenhet av ledarskap under minst tre år, vidare har du arbetat i verksamheter där kunden stått i fokus. Du har erfarenhet från liknande personalintensiv bransch. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Du har arbetat självständigt med personal i form av rehabilitering, coaching och misskötsamhet.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Som anställd på ISS har du en rad förmåner. Förutom din avtalsenliga lön med tjänstepension har du friskvårdsbidrag samt kostnad för receptbelagda läkemedel samt läkarvård upp till högkostnadsskyddet. Som anställd i en av nordens största tjänsteföretag har du goda utvecklingmöjligheter inom företaget.

Tjänsten är en heltidstjänst inom ISS Facility Services AB och arbetsplatsen är i Hagalund, Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Jeanette Pettersson, via mail jeanette.pettersson@se.issworld.com

Är du intresserad?

Ansök idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För att söka tjänsten, klicka på knappen nedan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?