Masterdata support i Solna

Masterdata support i Solna

Drivs du av arbete där man får använda sitt siffersinne liksom förståelse för vikten av noggrannhet? Är du en serviceorienterad person med god kommunikativ förmåga och systemvana? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu en administratör och supportmedarbetare för masterdata till vår attraktiva kund ICA i Solna. För att vara aktuell för denna spännande tjänst krävs att du har en analytiskförmåga och känner dig mycket trygg i din roll som administratör. Dessutom har du arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Låter det här som något för dig? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid kontorstider, start omgående med uppdragslängd till och med sista Juni 2019 och mycket god chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Här välkomnas du till ICA gruppens huvudkontor i Solna Business Park (kommer flytta till Mall of Scandinavia i januari 2019). I närhet till kontoret finns såväl tvärbanan som tunnelbana, en rad lunchrestauranger och inte minst en ICA Maxi. Du kommer att ingå i ett team men ditt arbete är till största delen självständigt.

Som administratör kommer du att;
  • Agera support mot parter i att hjälpa till med felsökning i både externa samt interna system.
  • Kvalitetssäkra datakvalitén i våra interna system och vara behjälplig i arbetsflödet mellan Masterdata administratör och kategori.
  • Central masterdatahantering hålla ICAs artikelregister över artiklar och priser uppdaterade. Artikeladministrationen avser nyheter, produktförändringar, administrera nya leverantörer samt avtal.
Kvalifikationer:

Här behöver du;
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration med Excel som en central del i arbetet.
  • Mycket goda kunskaper i MS-Office främst Excel.
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du öppen och initiativtagande. Andra beskriver dig ofta som en doer och hjälpsam, lämnar man något till dig så kan man räkna med att det blir gjort och dessutom riktigt bra. Vi förväntar oss att du är mycket noggrann, analytisk, kvalitetssäkrande och strukturerad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2019-01-22 och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Marica Blomqvist |marica.blomqvist@randstad.se |
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 22 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har tidigare erfarenhet inom livsmedelsindustrin samt om du har GS1 standard, artikelhantering, master data samt produktkunskap.