VD-assistent till ICA-handlarnas Förbund

VD-assistent till ICA-handlarnas Förbund

Är du en administrativ fena med hög integritet som gillar att hjälpa andra? Fortsätt läsa för vi söker nu en driven VD-assistent till ICA-handlarnas Förbund.

Din personliga profil

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete på ledningsnivå och tidigare arbetat där du har tagit dig an nya uppgifter och prioriterat i dessa. Du trivs med att arbeta självständigt vilket gör att du kan driva dina frågor och komma med förslag och idéer för att lösa uppgiften. Rollen kräver att du är flexibel och snabbt kan rycka in och hitta lösningar i olika frågor som inte alltid är planerade. Vi ser gärna att du har en väldigt hög integritet samt god initiativ- och samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att kunna skapa goda relationer och förtroende samt är lyhörd. Vi tror att du är prestigelös i ditt sätt att vara. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift samt i Officepaketet. Har du god kännedom om ICA och ICA-idén är det en merit.

Ditt nya jobb

Arbetet som VD-assistent består i att stödja VD i det dagliga arbetet, serva övriga i ledningsgruppen samt att vara behjälplig i och kunna kanalisera allehanda frågor som rör ICA-handlarnas Förbunds uppdrag och vardag, till både vd och övriga medarbetare.

I arbetsuppgifterna och ansvaret ingår:
  • assistera VD och ge support till övrig ledning i det dagliga arbetet
  • föra protokoll vid möten
  • bokning av möten, resebokningar m.m.
  • planering av ledningsmöten, konferenser, styrelsemöten, kickoff och andra typer av interna events
  • vara behjälplig i projekt och event som hålls för framförallt ICA-handlare
Dina eventuella funderingar

Frågor och funderingar kring tjänsten besvaras av rekryterande chef Fredrik Hägglund, VD, telefon 08-55 33 99 08.
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta Karin Axelsson, HR Strateg, telefon 072- 453 99 32.
Önskar du komma i kontakt med nuvarande VD-assistent, Helena Martin, når du henne telefon 08-55 33 99 11.

Din ansökan vill vi ha senast 2020-04-15

Ansök här nedan genom att bifoga CV och ett personligt brev. Vi ser gärna att du beskriver dig själv, hur du ser på rollen samt talar om dina starkaste sidor för just denna roll. ICA-handlarnas Förbund arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.icahandlarna.se
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ICA-handlarnas Förbund är dels medlemsorganisation för Sveriges alla ICA-handlare, dels majoritetsägare till börsnoterade ICA Gruppen. Som medlemsorganisation är uppgiften att ge god service och stärka ICA-handlarnas möjligheter att äga och driva sina butiker med lönsamhet, konkurrenskraft, lokalt engagemang och högt kundförtroende. Som ägare handlar det om att vara en ansvarsfull och långsiktig majoritetsägare i ett starkt ICA och säkra såväl lönsamhet som positionen som marknadsledare. Förbundet består av drygt 1500 medlemmar (ICA-handlare) och ca 40 medarbetare som arbetar med bland annat medlemsservice, finansförvaltning, ägarstyrning, kommunikation, näringslivsfrågor, HR, ekonomi och juridik.