På affärsområde Affärs- och Projektutveckling inom ICA Fastigheter genomför vi fastighetsprojekt från första idé till färdigställande. Vi arbetar nära handlare och övriga ICA med målet att skapa hållbara och livfulla handelsplatser. Nu söker vi en engagerad och kommunikativ projektledare till vårt kontor i Solna som vill utvecklas tillsammans med oss för en god morgondag. Varje dag.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för fastighetsprojekt inom ICAs handelsplatsutveckling. Du kommer att vara delaktig i alla projektfaser från projektidé till färdigställt projekt, där fokus för arbetet ligger på projektgenomförande.

I en egenägd fastighet består projekt av fastighetsförvärv, detaljplaneändring och andra myndighetsbeslut, framtagande av förfrågningsunderlag, upphandling och byggnation. I ett inhyrt läge ansvarar projektledaren för framtagande av butikens kravspecifikation till en extern fastighetsägare samt uppföljning av att utformningen utförs i enlighet med hyresavtal.

Arbetet sker i nära samarbete med ICAs etableringsavdelning och övriga funktioner inom ICA Fastigheter. Vi lägger stor vikt vid en god kommunikation med projektets intressenter och i ditt ansvar ingår att säkerställa att projektet följer uppställda mål avseende ekonomi, tid och kvalitet.

Din profil

Vi söker dig som är högskoleingenjör inom samhällsbyggnadsområdet eller har motsvarande kunskaper. Du har djup kunskap om byggprocessen och projektledning av byggprojekt. Du har erfarenhet från upphandling av entreprenader och har goda kunskaper om byggherrens arbetsmiljöansvar. Erfarenhet från ombyggnadsprojekt där hyresgästen bedriver sin verksamhet under tiden är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Du är nyfiken och bra på att samarbeta med externa och interna parter och har en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Du trivs med att jobba i en föränderlig miljö med många kontaktytor. Du är förtroendeingivande och agerar med ett service- och affärsmässigt perspektiv. Du är stabil, självständig och strukturerad i ditt arbete. Du är en van administratör som har god ordning på beslut och dokumentation i dina projekt.

Om ICA Fastigheter

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel och en av Sveriges största kommersiella hyresgäster med den övergripande uppgiften att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser. Med mat och måltider som en given utgångspunkt och med vårt starka varumärke som grund, har vi på ICA en unik möjlighet att skapa livfulla hållbara platser och destinationer där människor trivs, handlar, lever, bor och verkar. För oss är fastigheter i sig inte det viktigaste, utan det är livet i och omkring dem. Däremot är fastigheter vår utgångspunkt när vi skapar nya och bättre förutsättningar för det goda livet. Med det synsättet, kan vi göra skillnad för våra kunder.

Läs mer om ICA Fastigheter på www.icafastigheter.se och ICA Gruppen på www.icagruppen.se.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar ICA Fastigheter med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är den 5 maj.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Engström via mail camilla.engstrom@fasticon.se eller telefon: 072-389 99 71.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarande.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ICA Fastigheter AB är ICA-gruppens svenska fastighetsbolag med uppdraget att erbjuda ändamålsenliga och strategiskt placerade affärslägen genom att utveckla, köpa, sälja, hyra in och aktivt förvalta fastigheter. Vi äger omkring 170 handelsplatser samt två lager. Därtill hyr vi in drygt 600 butikslokaler samt 20 kontor och lagerfastigheter. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Vi erbjuder våra medarbetare entreprenörskap, frihet och utmaningar i en modern arbetsmiljö med högt tempo. Att arbeta på ICA och ICA Fastigheter skapar möjlighet att utvecklas och växa - både inom fastighetsbolaget och övriga ICA.