Personlig assistent

Personlig assistent

Personlig assistent till 33-årig man i Solna
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Humana söker nu en personlig assistent till en man i Solna.

Om tjänsten:
Jag är en 33-årig kille som nu söker en personlig assistent till en deltidstjänst. Jag bor i Solna och jobbar på en tidning ett par dagar i veckan. Tidigare har jag studerat journalistik, film och idéhistoria på Stockholms universitet. Sport (särskilt fotboll), historia och film är mina fritidsintressen som jag gärna lägger tid på. Jag gillar att hitta på aktiviteter och eftersom att jag åker i permobil behöver jag en assistent för att komma iväg på allt jag vill. Som min assistent kommer du följa med mig till jobbet när jag jobbar.

Vem vi söker:
Du kommer också göra det möjligt för mig att ta mig iväg på aktiviteter som är kopplade till mina intressen. Jag ser gärna att du som söker är omkring min ålder och har liknande intressen som jag. Jag tror att du som jag är glad och positiv.

För att bli aktuell för tjänsten krävs:
  • Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av arbete som personlig assistent
  • Har erfarenhet av förflyttningar och arbete med lift
  • Har god kännedom om Stockholm och hur man tar sig mellan olika platser
  • Innehar B körkort.
Tjänstgöringsgrad: 75 % tjänst. 3 stycken eftermiddagar/kvällar kl.16-21(22), ett dagpass kl.9:30-15(17) och en helg, lördag och söndag kl.11-18:30.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Start enligt överenskommelse

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR