Beställningsansvarig/ Telefonist

Beställningsansvarig/ Telefonist

Då vår kontorsansvarige ska gå på mammaledighet söker vi fr.o.m mars för denna tjänst en vikarie. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak att utföra beställningar av våra produkter, dessa sker i stor omfattning i Polen och Lettland, så språkkunskaper i engelska är ett krav. Kunskaper i polska eller lettiska är ett plus. I övrigt består arbetet i att hålla kontakten med våra kunder, säljare och projektledare för att säkerställa att beställningar och slutbesiktningar blir korrekta. Tjänsten kräver även god datorvana då det mesta görs via PC.

Som person ser vi att du är social, utåtriktad och stresstålig. Du kan strukturera din arbetsdag själv och är inte rädd för nya utmaningar.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett framgångsrikt och expanderande företag som har högt i tak och korta beslutsvägar med ett positivt klimat.

Skicka ansökan till: ansokan@hdone.se

Arbetsplats: Solna (Infanterigatan 1)

Sista ansökningsdag: 1 feb
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://hdone.se/
Sista ansökningsdag 1 feb (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Home Design One levererar måttbeställda lägenhetsinredningar såsom kök, dörrar, skjutgarderober, och exklusiva golv till bostäder i hela Stockholm. Vår verksamhet drivs från två kontor som finns i Solna och Järfälla. Vi har varit verksamma sedan 1997 och omsätter årligen ca 20mkr.