Web Editor på deltid till Hoist Group AB

Web Editor på deltid till Hoist Group AB

Dina arbetsuppgifter

Som Web Editor för Hoist Group AB kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att:
  • Uppdatera hemsidan och intranätet
  • Sätta ihop kampanjutskick
  • Vara delaktig i kampanjprocessen via sociala medier
  • Lära ut funktioner i CRM-system till övriga kollegor
Tjänsten är på deltid, cirka 2-3 dagar/veckan. Uppdraget sträcker sig i 2 månader med start 3/12 2018. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Studentwork och kommer att arbeta ute hos vår kund under hela anställningsperioden.

Vi arbetar med löpande rekrytering så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Vi söker dig som antingen studerar marknad, kommunikaion eller liknande, alternativt dig som idag har en deltidtjänst som du vill kombinera med en annan deltidstjänst. Du ska ha erfarenhet inom wordpress eller likande system och även ha goda kunskaper i engelska - både i skrift och tal. Som person ska du vara prestigelös, kommunikativ och service-minded för att lyckas i denna roll!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med mer än 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen är Hoist Group AB marknadsledande inom innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, tv-lösningar, boknings- och back office-system. Till sitt huvudkontor i Solna söker nu Hoist AB en Web Editor på deltid, cirka 2-3 dagar i veckan.