Projektingenjör sökes till uppdrag i Solna!

Projektingenjör sökes till uppdrag i Solna!

Om tjänsten

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta inom projektledningen, arbetsuppgifterna kan variera efter behov, tjänsten passar dig som har teknisk kompetens och som trivs i en administrativ roll. Utifrån intresse och kompetensprofil finns möjligheter att påverka arbetets innehåll. Uppdraget är lämpligt för en person med en profil som vill vidareutveckla sig inom yrket. Du kommer att vara anställd hos Helpman och arbeta ute hos vår kund.

Kvalifikationer

Krav:
  • Dokumenterad utbildning, civil- eller högskoleingenjör med inriktning bygg/bygg- och anläggning eller motsvarande relevant utbildning som omfattar minst 3 års heltidsstudier
  • Kunskap i ekonomisystem Agresso eller liknande, projektledning, budgetarbete, planering och riskhantering
  • Dokumenterad kunskap i AB 04, ABT 06, ABK 09
  • Tidigare erfarenhet inom bygg/bygg- och anläggning inom projekt- och/eller platsledning i minst 1,5 år
Meriterande:
  • 6 månaders dokumenterad erfarenhet av väg och/eller järnvägsprojekt i produktion med roll på beställarsidan
Vi ser gärna att du är:
  • Strukturerad & självgående
  • Lösningsfokuserad & flexibel
  • Samarbetsvillig
  • Positiv och nyfiken
Om arbetsgivaren

Om oss:

HELPMAN AB är idag ett av Sveriges första och ledande bemanning- och rekryteringsföretag inom byggindustrin. Helpman har sedan starten år 2000 arbetat uteslutande inom bygg och anläggning. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och vi arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är stolta medlemmar i Byggföretagen (tidigare Sveriges Byggindustrier) och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.

Hur du ansöker

Ansök/kontakta oss:

Registrera dig på www.helpman.se och ansök till tjänsten.

Logga gärna in på din profil och komplettera dina uppgifter med information om din utbildning och erfarenhet (intyg, tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter, genomförda projekt, referenser, personligbrev mm).

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under annonseringstiden så välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.