Produktutvecklare till HSNG AB (Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Star Nutrition)

Produktutvecklare till HSNG AB (Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Star Nutrition)

DET HÄR ÄR JOBBET

Vill du bli en del av produktutvecklingsteamet på Nordens ledande företag inom kosttillskott och hälsa? Vi söker just nu en självgående och driven produktutvecklare med ett brinnande intresse för träning & hälsa.

Som produktutvecklare på HSNG leder du arbetet med produktutveckling hela vägen från idé till färdig produkt. Du säkerställer att HSNGs portfölj av egna varumärken (Star Nutrition, Chained Nutrition, Vitaprana m.fl.) kontinuerligt utvecklas och ligger i framkant vad gäller kvalitet och innovation.

På HSNG har du förmånen att kunna följa dina produkter på nära håll då de säljs både via HSNGs egen e-handel samt till kunder inom t.ex. dagligvaruhandeln och fackhandel.

Du jobbar tätt tillsammans med kollegorna på Own Brands avdelningen inom inköp, försäljning, design och marknad och ser till att nya produkter och befintlig produktportfölj uppfyller strategiska, kommersiella och kvalitativa mål. Du har en nära kontakt med våra leverantörer och arbetar aktivt med att etablera nya leverantörssamarbeten när så behövs.

Tjänsten erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med mycket stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Din bakgrund och erfarenhet
  • Du som söker har mångårig erfarenhet av arbete med produktutveckling inom kosttillskott och/eller livsmedel.
  • Du har en relevant högskoleutbildning (dietist-, nutritions- eller ingenjörsutbildning) samt dokumenterad erfarenhet av projektledning.
  • Du har utöver dina tekniska kunskaper inom produktutveckling ett kommersiellt intresse samt erfarenhet av att ta nya produkter till marknaden.
  • Du är kreativ och nyfiken och vi tror att du har ett starkt personligt intresse för träning och hälsa och relaterade produkter.
  • Du är en god kommunikatör och van att göra och hålla presentationer.
  • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
INTRESSERAD?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Solna Business Park. Du är välkommen att börja omgående, men självklart tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi gör löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan (CV + Personligt brev). Sista ansökningsdatum är 2019-01-31. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Head of Own Brands, Viktor Gullbrand, viktor.gullbrand@gymgrossisten.com. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i vår rekryteringsprocess genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsoskott på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Vi brinner för våra kunder, vi utmanar & förbättrar och vi agerar alltid som föredömen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care. Är du målmedveten, driftig & nyfiken? Välkommen att hänga med på vår resa mot ett hälsosamt liv!