Manager E-com operations

Manager E-com operations

Job description:

Har du intresse för sport, träning och hälsa i vardagen och gillar att arbeta i en central roll inom en e-handelsorganisation? Just nu söker vi en ledare till vårt nyetablerade e-com operations-team. Rollen är en chefsroll med tre direktrapporterande och innehar även processansvaret för våra säljkampanjer.

Din roll

Rollen är ny och du kommer vara den första att inneha den varpå du i hög grad kommer får vara med och utveckla innehållet och strukturen på många av ansvarsområdena, exempelvis en bolagsöverskridande kampanjprocess. Du tillhör Commercial-organisationen och rapporterar till Commercial Director men arbetar brett över bolaget med flera olika avdelningar och koordinerar det löpande arbetet för underhållet av våra nordiska siter, inklusive hantering av säljkampanjer, e-mail och social media. Du arbetar mot våra gemensamma säljmål genom att säkerställa att våra siter håller högsta möjliga kvalitet genom att etablera och underhålla gemensamma arbetsprocesser och arbetsrutiner. Vidare är du ansvarig för koordineringen av bolagets kampanjprocess för båda våra affärsområden, Gymgrossisten och Bodystore. Du kommer arbeta korsfunktionellt mot flera delar av bolaget men främst tillsammans med våra siteanvariga store managers, inköpsorganisation och ditt eget team om tre kollegor vilka du är chef för.

Du kommer bland annat ansvara för och jobba med att konfigurera och sätta upp våra säljkampanjer i e-handelssystemet Salesforce Commerce cloud, driva och utveckla vår bolagsöverskridande kampanjprocess samt löpande ansvara för siteunderhåll och arbetsledning för e-com operations-teamet om tre personer.

Profile description:

Om dig
För att lyckas i rollen är du både strukturerad, ansvarstagande och analytiskt. Du har förmågan att överblicka, identifiera vad som är viktigt och prioritera bland flertalet olika uppgifter och ansvarsområden samtidigt som du är en person som är kommunikativ och löpande säkerställer att slutresultatet är i nivå med förväntan. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom nordisk e-handel mot B2C, processutvecklings- eller projektledarerfarenhet och kampanjplanering. Då vi agerar på samtliga nordiska marknader har vi olika nationaliteter i teamen behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska. Erfarenhet i Salesforce commerce cloud samt ledarerfarenhet är meriterande.

We offer:

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Solna Business Park med start omgående, men självklart tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatt och möjlighet till prisvärd massage.

Låter detta intresserad?
Registrera då ditt CV och personliga brev och ansök redan idag! Vi tar löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2021-04-22. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Martin Hillgren på martin.hillgren@gymgrossisten.com eller 070-251 6447

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av HSNG AB
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsoskott på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Vi brinner för våra kunder, vi utmanar & förbättrar och vi agerar alltid som föredömen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.