Inköpsassistent

Inköpsassistent

Job description:

Är du i början av din karriär och vill få möjlighet att utvecklas i rollen som inköpsassistent? Vill du arbeta i ett ungt företag med ett starkt varumärke? Då kan denna tjänst vara rätt för dig! Med anledning av en föräldraledighet söker vi nu en vikarierande inköpsassistent till vårt huvudkontor i Solna Business Park. Ett uppdrag som sträcker sig från slutet av våren/början av sommaren och ca ett år framåt. Välkommen med din ansökan!

Rollen
I rollen som inköpsassistent tillhör du HSNG:s inköpsavdelning där du jobbar nära inköpare och kategorichef för våra egna varumärken. I rollen som inköpsassistent kommer du främst assistera dina teammedlemmar med löpande uppgifter så som registrering av produkter, uppföljning och bevakning av ordrar, prisuppdateringar, kampanjplanering och attestering av fakturor. Utöver detta kommer du även delta på utvalda inköpsmöten med kunder och leverantörer.

Profile description:

Om dig

Vi söker efter en driven person som gillar en arbetsvardag med blandade uppgifter. Du delar med dig av dina åsikter och vågar utmana nya arbetssätt för att öka lönsamheten. Du är prestigelös och vågar hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är självgående men samtidigt en lagspelare som med en utåtriktad personlighet bidrar till en god stämning. Slutligen har du med fördel ett intresse av digitala tjänster och en hälsosam och aktiv livsstil.

Vi tror att du:
  • Har utbildning inom inköp/ekonomi.
  • God datorvana och goda kunskaper i Office.
  • Har kunskap och intresse av såväl våra produkter som vår bransch.
  • Motiveras av försäljning och att hela tiden utveckla vårt produkterbjudande till kund.
  • Drivs av att utmana och förbättra.
  • Är effektiv och snabblärd
  • Är noggrann och gillar ordning och reda.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska.
Tidigare erfarenhet från inköp av sportutrustning eller nutrition samt kunskap och/eller intresse för livsmedel- och kosttillskottsbranschen är meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet från affärssystemen Pyramid och/eller Salesforce.

We offer:

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten avser ett föräldravikariat på heltid 40h/v med placering på vårt huvudkontor i Solna Business Park. Vikariatet sträcker sig från mitten av juni 2021 tom augusti 2022.

Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer bland annat att få ett generöst friskvårdsbidrag och personalrabatt.

Låter detta intresserad?
Registrera då ditt CV och personliga brev och ansök redan idag! Vi tar löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2021-05-14. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Mattias Eriksson på mailadressen Mattias.Eriksson@gymgrossisten.com

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester och referenstagning.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av HSNG AB
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

For the stronger healthier, happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsoskott på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Vi brinner för våra kunder, vi utmanar & förbättrar och vi agerar alltid som föredömen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.