Contentproducent

Contentproducent

Job description:

Som Contentproducent hos HSNG skapar du engagerande innehåll i våra kanaler, främst i sociala medier och för våra e-handelssajter.

Du ingår i ett härligt team som dagligen stärker relationen till våra kunder, driver trafik och bygger våra varumärken - Gymgrossisten och Bodystore!

Rollen

I rollen som Contentproducent arbetar du operativt och ansvarar för att upprätta contentplaner och genom projektledning säkerställa att de utförs med högkvalitativt innehåll vid rätt tidpunkt. Du utvecklar därmed våra varumärken och vår affär med avseende på såväl varumärke och engagemang som trafik och konvertering. Syftet att driva försäljning, öka räckvidd och utöka följarbasen.

Som Contentproducent arbetar du tvärfunktionellt mot alla våra affärsområden och säkerställer att samtliga prioriterade varumärken har engagerande innehåll att fylla sina kanaler med, alltid i enlighet med respektive varumärkes strategi. Fokus ligger på våra digitala kanaler, främst sociala medier, men även web, nyhetsbrev och redaktionella samarbeten förekommer. Som Contentproducent ingår du i vårt Brand Team med SocialMedia Koordinator och grafiska designers och du rapporterar direkt till Head of Brand.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:
 • projektleda foto- och videoproduktioner samt efterarbete och leverans till respektive kanals intressenter.
 • publicera artiklar på site, poddavsnitt och Youtube-videos enligt contentplanen.
 • tillsammans med Social media manager sätta SoMe-kalender
 • utvärdera utfallet av våra aktiviteter och därigenom löpande förbättra vårt content.
 • skriva briefer, hantera enklare samarbetsavtal och förhandla offerter.
 • leda redaktionsrådet bestående av representanter från olika avdelningar inom HSNG.
 • vara delaktig i löpande SEO-arbete för att hålla dig ajour gällande relevant content.
 • omvärldsbevaka, konkurrensbevaka och håller dig uppdaterad om aktuella trender och utveckling inom vår bransch.
Profile description:

Vi söker dig som

Är kreativ, självgående och har ett professionellt förhållningssätt till din roll där du trivs med att arbeta i en dynamisk och kommersiell miljö. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och initiativtagande. Du har förmåga att strukturera upp arbetet från kreativ idé till genomförande och publicering. Du är självgående men samtidigt en lagspelare och trivs med att vara "spindeln i nätet" där du projektleder och hanterar många intressenter från olika grupper och funktioner, såväl internt som externt. Du förstår vikten av att känna våra kunder och deras vardag för att kunna skapa relevant och konverterande kommunikation. Vi tror därför att du har ett genuint intresse för träning och hälsa och en intuitiv förståelse för vad som engagerar målgruppen.

Önskad profil
 • Bevisad praktisk erfarenhet av projektledning kopplat till contentproduktion som rör foto, rörligt och text.
 • Erfarenhet av att koordinera och hantera digitala kampanjer från idé till implementation på ett tidseffektivt sätt.
 • Goda kunskaper i att skriva engagerande, relevant och säljande innehåll.
 • Flytande i svenska och engelska, meriterande om du även behärskar annat nordiskt språk.
Krav

Då rollen innebär en del resor, främst i Stockholmsområdet är körkort (B) ett krav. Visst arbete utanför ordinarie kontorstid kan förekomma, främst i samband med produktion.

We offer:

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är ett föräldravikariat om minst 12 månader på heltid med placering på vårt huvudkontor i Solna Business Park. Tillträde enligt överenskommelse, gärna 1 april.

Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer till exempel att få ett generöst friskvårdsbidrag, och möjlighet till prisvärd massage. Som en del av Orklakoncernen finns det även goda utvecklingsmöjligheter.

Låter detta intressant?

Registrera då ditt CV och personliga brev och ansök redan idag! Vi tar löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdag är 28 februari. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Linda Sandberg linda.sandberg@gymgrossisten.com

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av HSNG AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Vi brinner för våra kunder, vi utmanar & förbättrar och vi agerar alltid som föredömen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.