Campaign Specialist

Campaign Specialist

Job description:

Drivs du av försäljningsutveckling och analys och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta och utvecklas inom E-handel i ett ungt företag med starkt varumärke? Då kan denna tjänst vara rätt för dig. Just nu söker vi en Campaign Specialist till vårt huvudkontor i Solna Business park. Välkommen med din ansökan!

Din roll
Som Campaign Specialist har du ett starkt affärsmässigt driv och du motiveras av försäljningsanalys och utveckling. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa att vår kampanjplan och erbjudande är i linje med företagets försäljnings- och lönsamhetsmål. Du arbetar nära vår E-commerce Manager för att tillsammans säkra och analysera erbjudandet och kampanjplanen för verksamhetsåret. I rollen samarbetar du ofta med inköpschefer och marknadsavdelningen. Du har en nyckelroll och agerar som spindeln i nätet för att få ut bolagets erbjudande på bästa sätt mot slutkunden.

Du kommer bland annat att ansvara och jobba med följande punkter:
 • Analys och utvärdering av försäljning och lönsamhet
 • Koordinera och driva planering kring säljaktiviteter
 • Skapa, etablera, underhålla och analysera bolagets kampanjplan
 • Äga ansvaret för kampanjprocessen för Gymgrossisten och Proteinfabrikken nordiskt
Du erbjuds
 • En 100% tillsvidareanställningar (provanställning 6 månader) med placering på vårt huvudkontor i Solna Business Park.
 • En modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare.
 • Att bli en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft
 • Ett generöst friskvårdsbidrag och gemensamma gruppträningar
 • Riktigt bra personalrabatter på våra siter gymgrossisten.com och bodystore.com
 • Möjlighet till prisvärd massage under arbetstid
 • Att delta på en mängd sociala aktiviteter anordnat av vår "sociala-grupp" på arbetsplatsen
 • Möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan
Om dig
För att lyckas och trivas i rollen som Campaign Specialist tror vi att du är driven, analytisk och har en stor vana av att arbeta korsfunktionellt. Du är affärsinriktad och tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och målsättningar. Du har förmågan att få saker att hända och är prestigelös i din personlighet.

Önskad profil

Vi ser att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom kampanjhantering, projektledning, marknadskoordinator eller motsvarande. Du har erfarenhet från e-handel och besitter en generellt god system- och it-kunskap samt goda kunskaper i Excel. Kunskap och erfarenhet från i Google Analytics är ett krav och meriterande om du arbetet i något av Salesforce Commerce Cloud, Voyado eller QlikSense. Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, marknadsföring eller E-handel eller motsvarande.

Låter detta intressant?
Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Vi genomför löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Vanessa Dyrssen på e-postadressen vanessa.dyrssen@hsng.com.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi personlighetstester i ett tidigt skede. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Vi jobbar även med arbetsprover och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Livsmedel
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av HSNG AB
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

For the stronger, healthier and happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Stronger, healthier and happier! Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.