Driven avdelningschef till vår Energiavdelning!

Driven avdelningschef till vår Energiavdelning!

Bryr du dig om världens klimat? Vill du jobba på en organisation som arbetar för en bättre miljö? Är du duktig på att bygga engagerade team och skapa utrymme för samarbete både internt och externt? Då får du gärna fortsätta läsa!

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår verksamhet i Stockholmsområdet tillsammans med ett härligt gäng och stort engagemang. Gunnar Karlsen satsar stort på energi i hela Region Öst där har som vision att bli en ledande aktör inom verksamhetsområdet. Vi söker nu en ledare med stort affärsmannaskap som motiveras av interna och externa kundkontakter.

Om tjänsten
  • Du arbetar aktivt med en effektiv och lönsam leverans av avdelningens tjänster
  • Du ansvarar för att engagera och motivera medarbetarna på avdelningen
  • Du är delaktig i nykundsbearbetning men främst fokusera på att driva det interna samarbetet
  • Du ansvarar för ett som består av tekniker och ingenjörer
  • Du arbetar nära distriktschefen och dina chefskollegor inom entreprenad och service
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet från fastighets- och energibranschen och som har arbetat med dessa frågor i flera år. Vi ser helst att du har en examen från högskola/universitet med teknisk inriktning. Du håller dig uppdaterad på den senaste tekniken inom branschen.

Du vill utveckla och driva både organisation och affär. Som person är du nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Du är ansvarsfull och lyhörd gentemot kunder och medarbetare och trivs i en miljö där oväntade saker händer där du kan prioritera vad som är viktigt just nu. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt, vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag.

Vi erbjuder
Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Vår ambition är även att utveckla och utbilda vår personal t.ex. via vår interna GK-skola. GK har även återkommande gemensamma aktiviteter för att stärka gemenskapen bland personalen.

VILJA - vår värdegrund
Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. Våra värderingar är sammanfattade i VILJA som står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi förväntar oss att alla som arbetar hos oss följer och lever efter dessa värderingar då de är grunden i vår verksamhet.

Ansökan
Känns det spännande och intressant? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Gunnar Karlsen Sverige AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing jonas@isakssonrekrytering.se.

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg, teknik och fastighet. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen, Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i BI, Sveriges Byggindustrier.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (1 dag kvar)