Strategisk inköpare inom produktion - Green Cargo

Strategisk inköpare inom produktion - Green Cargo

Vi söker en strategisk inköpare till Green Cargo! Söker du nya utmaningar och gillar att bygga och utveckla relationer? Sök här!

Vill du jobba med strategiskt och taktiskt inköp i en framtidsbransch? Strategisk inköpare inom produktion sökes till Green Cargos inköpsavdelning - en viktig roll som kommer bidra till visionen att leverera järnvägslogistik i världsklass.

Detta är en unik möjlighet att påverka inköpsarbetet i grunden och för dig som är en erfaren inköpare, tekniskt kunnig samt en relationsbyggare ut i fingerspetsarna kommer detta jobb passa perfekt - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Green Cargo erbjuds du en unik möjlighet att vara med på en förändringsresa, där ni tillsammans ska utveckla inköpsverksamheten i grunden och bygga en modern Sourcing och Supply Management-kultur. Som du säkert redan märkt kommer fokus ligga på förändring och utveckling, där du kommer få axla en central roll med stor möjlighet att påverka.

Förutom detta kommer du också vara en del av ett engagerat team, ha en närvarande chef och få bra verktyg i resan mot tydligt uppsatta mål.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Strategisk Inköpare inom produktion kommer du att:
  • i tvärfunktionellt samarbete utveckla inköpsstrategier för inköpskategorierna inom produktion - Lyft, Terminal, Växling och Tågdragning, och utveckla dem enligt 5i-metodiken
  • ha ett taktiskt ansvar för respektive kategori inom Produktion
  • driva kundrelaterade inköpsprojekt i nära samarbete med, och för att stödja, försäljningsorganisationen
  • bidra till att säkerställa kundeffektiva lösningar genom planering och nära samverkan med leverantörer
  • ansvara för hela inköpskedjan för inköpsstrategierna inom produktion
  • utveckla och strukturera leverantörsbasen genom SRM - Supplier Relationship Management
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del i ett trevligt team som består av nya kollegor såväl som erfarna Green Cargo-medarbetare. Utöver ditt eget ansvarsområde produktion, kommer du vid behov, vara delaktig i upphandlingar och förhandlingar inom andra inköpskategorier på Green Cargo.

Du rapporterar till Andreas som är Inköpschef på Green Cargo sedan årsskiftet och som har lång och bred erfarenhet av inköpsarbete. Andreas är en närvarande och aktiv chef som både kommer att leda arbetet i gruppen och den förändring som inköpsorganisationen kommer att genomgå. Andreas kommer även vara engagerad i egna inköpsprojekt.

Green Cargo sitter i lokaler centralt i Solna med närhet till kollektivtrafik. Du kommer göra en del resor inom Sverige och till Norge för att träffa kollegor, kunder och leverantörer, men det är främst resor över dagen. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse, men senast i början på september.

VEM ÄR DU?

Till rollen som Strategisk inköpare inom produktion söker vi dig som:
  • har flera års erfarenhet av inköp i en teknisk miljö (är det också produktionsrelaterat är det ett stort plus!)
  • har en högskoleexamen inom teknik, inköp, logistik, ekonomi eller annat relevant område
  • har flytande språkkunskaper både i svenska och engelska, eftersom vi kommunicerar en hel del på bägge språken
Har du också jobbat med kategoristyrning och 5i-metodiken ser vi det som meriterande.

Som person ser vi att du är en relationsbyggare som trivs att arbeta med andra mot gemensamma mål. Du är systematisk i ditt arbetssätt och trivs med en strukturerad arbetsmetod och är öppen för att tillämpa nya arbetsmetoder. En god kommunikativ förmåga underlättar arbetet så att du får med dig andra på dina planer och idéer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech