Bolagsekonom till Nordr Sverige AB

Bolagsekonom till Nordr Sverige AB

Om jobbet
Gazella söker nu en effektiv, ansvarsfull och kommunikativ bolagsekonom till Nordr Sverige AB. Som bolagsekonom på Nordr kommer du att arbeta brett inom hela redovisningsområdet med allt från löpande redovisning, moms, skatt och projektredovisning till bokslut, årsredovisning och deklarationer, där du kommer att ansvara för ett antal bolag. Du kommer att ingå i ett team på ca 10 personer (koncernredovisning, bolagsekonomer och reskontror) som leds av ekonomichef och som tillsammans ansvarar för Nordr Sverige ABs ca 300 dotterbolag. Tjänsten är placerad på Nordr kontor i Solna och är ett konsultuppdrag på 6 månader – med möjlighet till anställning.

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna roll och vill därför uppmana om att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning
  • Projektredovisning
  • Avstämningar, sammanställningar samt övriga utredningar
  • Skattedeklarationer
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisningar
  • Inkomstdeklarationer
  • Behjälplig vid konsolidering och rapportering

Erfarenhet

Vi söker dig med en relevant utbildning inom ekonomi. Du har en kvalificerad erfarenhet inom redovisning där upprättande av årsbokslut har varit en naturlig del av din roll. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i en liknande roll, alternativt som redovisningskonsult med ansvar för att sköta redovisningen självständigt för egna bolag. Du har erfarenhet av K3 och är van vid att upprätta skattedeklarationer och årsredovisningar. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Vidare ser vi att du är en god användare av Excel och det är även mycket meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och Agresso.

Personliga egenskaper

I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är proaktiv, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Då rollen är utåtriktad behöver du vara kommunikativ och serviceinriktad. Vi söker dig som trivs med att både arbeta självständigt och i team samt är förändringsbenägen och trivs i en roll och verksamhet där det händer mycket. Du har en känsla för detaljer men är även bra på helhetssynen.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! (I den här rekryteringen samarbetar Nordr Sverige med Gazella.) Har du frågor är du välkommen att kontakta Philip Rydgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på: philip.rydgren@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Nordr

Nordr Sverige AB utvecklar framförallt bostadsrätter som äganderätter och hyresrätter och är verksamma i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne, vars verksamhet innefattar hela processen inom bostadsutveckling, från idé, mark- och fastighetsförvärv, planprocess och projektering till försäljning, produktion och inflyttning. Nordr kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. De senaste fem åren har Nordr vuxit i Sverige och har som mål att bli den bästa aktören på den svenska marknaden. Nordr Sverige AB omsätter drygt 2 miljarder kr och kommer under närtid att brytas ut ur Nordr koncernen.