Vi söker nu junior .Net utvecklare till vår kund i Solna

Vi söker nu junior .Net utvecklare till vår kund i Solna

Söker du en junior position som utvecklare där du längre fram får chansen att få vara med och komma med nya idéer och lösningar?
Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Under dina första 6 månade kommer du får lära dig allt om produkten och deras utvecklade system och där jobba mycket med frontend utveckling. Du kommer få lösa enklare buggar under din introduktionsperiod för att få övergripande förståelse för produkten. för att senare ta på dig svårare uppgifter.
Längre fram finns möjligheter att få åka ut och jobba ute hos kund och då hålla enklare introduktioner om systemet och produkten.

Din profil

Skallkrav:
  • Kandidatutbildning med inriktning mot systemutveckling
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskap inom .Net och SQL
Meriterande:
- tidigare utvecklat i Microsoft

Som person ser vår kund gärna att du är ödmjuk social och kan föra dig i grupp, samt att du tar ditt arbete framåt hela tiden.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med tillgång till flex
Lön: Fast
Ort: Solna
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett IT-konsultföretag med hög kompetens och mångårig erfarenhet av informationsteknik. De kännetecknas av starkt resultatfokus och ansvar för att kunden snabbt får effekt av insatsen. De levererar högkvalitativa administrativa IT-tjänster i såväl enkla som stora och komplexa uppdrag.

Mer om kund ges vid intervjutillfället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.