Tekniskt intresserad? Vår kund söker nu en servicetekniker!

Tekniskt intresserad? Vår kund söker nu en servicetekniker!

Är du tekniskt lagd och tycker om att arbeta med reparationer av elverktyg och små maskiner? Sök då tjänsten som servicetekniker!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med reparationer och underhåll. Arbetsuppgifterna är varierande utifrån behovet från kunden och vilken maskin eller verktyg som behöver åtgärdas. Du kommer att främst arbeta med reparationer av elverktyg och mindre maskiner. Största delen av kundkretsen är företag och inte så mycket privatpersoner. Du kommer att få en ordentlig uppstarts och inlärningsprocess.

Din profil

Vi ser gärna att du är noggrann, strukturerad, pigg och alert.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom el eller mekanik minst gymnasienivå
  • Intresse av teknik och elektronik
  • Svenska i tal och skrift
  • Datorvana
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande yrke eller arbete som servicetekniker inom alla områden är intressant

Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar 07.30-16.30
Placering: Solna eller Tyresö
Start: 1/11 eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett stabilt företag som befinner sig i en tillväxtfas och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter. Det är en rikstäckande organisation där de har servicetekniker som hjälper kunderna med deras elverktyg och mindre maskiner. Det är en trevlig och familjär arbetsplats där alla är måna om varandra. Företaget har kontinuerliga aktiviteter med sina anställda så som middagar, fiskeresor och studieresor m.m.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.