Teknisk specialist till innovativa projekt inom IoT sökes!

Teknisk specialist till innovativa projekt inom IoT sökes!

Drivs du av kreativitet och nytänkande? Har du en förmåga att hitta nya lösningar och är du samtidigt orädd för att möta framtidens utmaningar? Vi söker dig som har något års erfarenhet som nätverkstekniker och vill in i en spännande tjänst!
Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker arbetar du i team med olika projekt. Projekten är oftast kring en vecka och du har fler uppdrag parallellt. Projekten är mot företagskunder och du kommer ingå i ett mindre team med projektledare och säljare som ror uppdraget i land. Kortfattat är det företagskunder som har ett syfte att byta ut ett system och införa ett nytt.

Projekten kan handla om allt från Smart public transport (bussar, hissar) till Smarta hus (uppkopplade lampor, värme, styra luft etc) till Access tracking där man spårar allt som är uppkopplat.

Projekten är i Norden och Baltium. Du kommer med idéer, integrerar och testar så allt funkar mot kundens förväntningar. Mycket problemlösning och mycket nytänkande!

Din profil

För att lyckas i rollen vill vi att du:
  • Talar och skriver flytande Svenska och Engelska.
  • 1-3 års dokumenterad erfarenhet som nätverkstekniker
  • Körkort
  • Stort teknikintresse
  • Relevant utbildning mot nätverksteknik
  • rent belasningsregister krävs då du kommer genomgå en säkerhetsintervju
Det är plus om du dessutom:
  • Finsktalande
  • Kunskap inom IoT eller radioteknik
Som person gillar du att jobba mot mål och har lätt att driva projekt. Vi värderar kundbemötande högt och ser därför att du är service-minded. Du är flexibel, noggrann och anpassningsbar och har en stor problemlösningsförmåga.

Välkommen att ansöka om du känner att du passar in på ovan

Villkor

Start: enligt ÖK
Placering: Remote /Solna
Urval: Löpande
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund, är Sveriges största teleoperatör, både sett till omsättningen och antal kunder. Företaget säljer anslutningar inom fast telefoni, datakommunikation, Internet, digital-tv, Ip-telefoni och mobiltelefoni till privatpersoner, företag och organisationer.

Du kommer tillhöra en ny innovativ avdelning. Avdelningen jobbar med att ta fram nya integrationslösningar till sina kunder inom bland annat inom "smarta hus".
Mer information om bolaget och avdelningen ges vid en eventuell intervju.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.