Supporttekniker med teknisk kunskap sökes till innovativt företag inom green-tech.

Supporttekniker med teknisk kunskap sökes till innovativt företag inom green-tech.

Är du en tekniskt kunnig person som vill jobba med support på ett modernt och innovativt företag? Här erbjuds du en bred roll inom support där både felsökning, reparation och utveckling ingår i arbetsuppgifterna!

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker hos vår kund är dina huvuduppgifter att felsöka och utveckla deras produkt. Du jobbar nära utvecklingsavdelningen för att både utveckla och uppdatera produkterna löpande. I rollen ingår det även en del arbete ute på fältet där du felsöker och löser problem ute hos kunder i Stockholms regionen.

Din profil

För att lyckas och trivas i tjänsten krävs det att du har
  • Någon form av teknisk erfarenhet inom liknande områden eller har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du social, en teamplayer som gillar att lösa problem. Du bör ha ett tekniskt intresse och vara intresserad av att lära dig nya saker.

Villkor

Ort: Solna
Omfattning: Heltid
Start: Februari 2020

Intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt innovativt företag som brinner för att göra elbilsladdning enklare, smartare och trendigare.
Bolaget har fokus på smarta detaljer och design och utvecklar användarvänliga produkter som skall vara smarta och enkla. Dom utvecklar alla produkter själva och har därför möjligheten att både tänka utanför ramarna och på så vis skapa mer användarvänliga produkter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.