Support ingenjör sökes till Stockholm

Support ingenjör sökes till Stockholm

Vill du arbeta som Support ingenjör med inriktning mot spännande produkter inom el mätning? Har du arbetat inom IT och nätverk och vill avancera samt utveckla dina kunskaper? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Support ingenjör får du arbeta brett i en internationell miljö. Genom telefon, webbaserade verktyg samt mail hjälper du kunder med att lösa tekniska problem och utför installationer/uppgraderingar av kundsystem inklusive inrättande av IT-anslutningar (VPN, brandväggar). Du arbetar självständigt men har stöd från supportteamet samt produktutvecklingsteamet.
Kundnöjdhet är en viktig komponent i rollen och du arbetar ständigt med merförsäljning när det finns möjlighet.

Din profil

Kvalifikationer
  • Teknisk högskola, alt annan relevant teknisk utbildning
  • En till två års erfarenhet från stödposition inom IT,
  • Utmärkt erfarenhet av informationssystem, relationsdatabaser och telekommunikation
  • Erfarenhet av att lösa tekniska problem
  • Kunskap om de flesta av följande: Microsoft Windows Server, Microsoft SQL Server, Nätverk (brandväggar, TCP / IP och andra begrepp), MS Azure, XML, Web Services
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Villkor

Arbetsort: Solna
Lön: Enligt ök
Start: Omgående
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindström
Telefon 0723016681
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om kunden

Vår kund är en av de snabbast växande leverantörerna i Norden inom området för Smarta Elmätare och Smart Gridapplikationerna. Deras beprövade teknik och kunddrivna innovationsprocess skapar förutsättningar för elnätsbolagen att öka förutsägbarhet och effektivitet för elnätsbolagens dagliga verksamhet och affärsprocesser. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.