Projektledare till innovativa projekt inom IoT sökes!

Projektledare till innovativa projekt inom IoT sökes!

Drivs du av kreativitet och nytänkande? Har du en förmåga att hitta nya lösningar och är du samtidigt orädd för att möta framtidens utmaningar? Vi söker dig som har något års erfarenhet av projektledning och vill in i en spännande framtid!
Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du jobba i team i olika projekt. Projekten kräver att du ser på lösningar istället för problem och vågar tänka utanför boxen. Projekten handlar om att skapa teknisk nytta för vår kunds kunder. Exempel på område kan vara "Smarta hus" eller "smart public transport".
Detta görs genom att integrera olika tekniska lösningar och nätverkskommunikation. Som projektledare kommer du driva projekten framåt och hjälpa kunderna med de lösningar som krävs.

Eftersom denna avdelning är ganska ny sitter inte rutinerna i hur de arbetar i projekt till 100%. Denna innebär att du kommer få vara med och sätta dina rutiner i dina projekt. Men kräver också att du är flexibel och har lätt att anpassa din vardag.

Din profil

För att lyckas i rollen vill vi att du:
  • Talar och skriver flytande Svenska och Engelska.
  • 1 års dokumenterad erfarenhet som projektledare
  • Körkort
  • Stort teknikintresse
  • Relevant utbildning gärna mot managemen
  • rent belasningsregister krävs då du kommer genomgå en säkerhetsintervju
Det är plus om du dessutom:
  • Finsktalande
  • Kunskap inom IoT eller radioteknik
Som person gillar du att jobba mot mål och har lätt att driva projekt. Vi värderar kundbemötande högt och ser därför att du är service-minded. Du är flexibel och anpassningsbar och har en stor problemlösningsförmåga.

Välkommen att ansöka om du känner att du passar in på ovan.

Villkor

Start: enligt ÖK
Placering: Remote /Solna
Urval: Löpande
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund, är Sveriges största teleoperatör, både sett till omsättningen och antal kunder. Företaget säljer anslutningar inom fast telefoni, datakommunikation, Internet, digital-tv, Ip-telefoni och mobiltelefoni till privatpersoner, företag och organisationer.

Du kommer tillhöra en ny innovativ avdelning. Avdelningen jobbar med att ta fram nya integrationslösningar till sina kunder inom bland annat inom "smarta hus".
Mer information om bolaget och avdelningen ges vid en eventuell intervju.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.