Projektingenjör inom styr och regler sökes!

Projektingenjör inom styr och regler sökes!

Vi letar efter dig med minst ett års erfarenhet inom fastighetsdrift! Vi tror att du brinner för energifrågor, har en relevant utbildning och vill jobba inom styr och regler!
Urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektingenjör kommer du att arbeta i ett team om 10 personer. Din uppgift är att hantera de tekniska delarna inom fastighetsdrift. Teamet består av projektledare, serviceledare och projektingenjörer och ni kommer tillsammans driva kundprojekt från entreprenadhållet mot slutkund.
De tekniska delarna kommer vara att leverera mjukvara till fastighetens regler- och styrenheter, värme, kyla, ventilation. Du kommer jobba inne på kontoret med programmeringen av systemet, projektering, och kvalitetssäkring av systemet. Därefter ska systemen integreras med fastigheten, driftsättas och justeras. Du är alltså med genom hela processen.
Systemen du kommer arbeta med till vardags är Saia, Regin, Beckhoff och Bastec på PLC/DUC-sidan.

Mycket av arbetet handlar om någon form av fältbus-kommunikation som t.ex Modbus, BACnet eller MBus. Nästan all kommunikation sker via nätverk vilket gör att kunskaper i nätverksbyggnad och användning är bra.
I den överordnade miljön använder vår kund egna system.
Systemkunskap och/eller intresse och förståelse för energianvändning i fastigheter är meriterande.

Din profil

För att lyckas i rollen vill vi att du:
  • Utbildning: Fastighetsautomation eller Installationselektriker mot Styr & regler, alt liknande inom fastighetenergi, systemteknik
  • 1års erfarenhet av styr och regler i fastighet
  • Talar och skriver obehindrad svenska och engelska
  • Arbetat i Officepaketet med fokus på mejl och Excell
  • Arbetat med PLC-programmering eller liknande
  • Körkort B
Det är plus om du dessutom:
  • Erfarenhet av något av följande; Saia, Regin, Beckhoff och Bastec på PLC/DUC-sidan.
  • Har nätverkskunskaper
  • Har erfarenhet av fältbus-kommunikation som t.ex Modbus, BACnet eller MBus
Vi tror att du som person behöver kunna arbeta självständigt men även i team.
Du har lätt för att skapa relationer och har lätt med kundkontakt. Förutom ovan nämnda delar ser vi gärna att du är en problemlösare och intresse för teknik är en viktig egenskap!

Villkor

Start: omgående
Ort: Solna
Anställning: heltid, tillvidare
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens ledande totaltekniska entreprenör och servicepartner. Huvudmarknader är Norden. Koncernen i sitt hela har cirka 3000 medarbetare.

Vår kund tror på utbildning och vidareutveckling av sin personal. Ett öppet klimat och harmonisk tillvaro med mål att bli en klimatförebild i Norden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.