Nyutexaminerad Civilingenjör inom bygg sökes

Nyutexaminerad Civilingenjör inom bygg sökes

Är du en innovativ och inititativtagande ingenjör som vill arbeta både på kontor samt i produktion?
Här har du chansen att få jobba på ett företag med där du får hanledning från serniora konsulter med den perfekta mängden ansvar. Missa inte denna chans, ansök redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som nyutexaminerad byggnadsingenjör kommer man till största del vara ute i projekt. Under de första 6 månaderna kommer du ta rygg och avlasta de erfarna projektledarna och platscheferna. Du kommer till exempel att arbeta med kvalité, logistik, stötta upp i rapporter och offerter samt ansvara över diverse typer av dokumentation. I rollen har man mycket intern kommunikation med kollegor, samt konsulter som man använder i sina projekt. Skrivbord finns på både huvudkontoret i Solna samt på plats i projekten. Vår kund försöker alltid att nytänkande och moderna, det betyder att du som byggnadsingenjör har chans att använda ny teknologi, komma med nya idéer samt utveckla dina personliga intressen och kompetenser!

Din profil

För att passa i denna tjänst ser vi att du har:
  • En relevant teknisk utbildning, (högskoleingenjör, civilingenjör)
  • Exempel på utbildningar passande; Industriell ekonomi och byggnadsingenjör
  • Svenska och Engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • Ryska, Estniska och Lettiska
  • Körkort B
Vår kund lägger väldigt stor vikt på dina personliga egenskaper och därför ser vi att du som person är ärlig och öppen, samt en drivande och skarp person. Du behöver vara en prestigelös person som är redo att sätta på sig stövlarna och gå ut i projekt. Att vara ute i projekt och lära dig mer om hur allt styrs ska vara drivande och motiverande för dig!

Villkor

Start: Enlig överenskommelse
Omfattning: heltid
Ort: Stockholm Solna

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades 1969 och har sedan starten utfört olika typer av fastighetsrenovering, men under senare år också vuxit sig starka inom nybyggnation. Verksamheten ryms inom områdena nybyggnation, renovering och service/ entreprenad, men utöver deras spetskompetens adderar de även projektformen Open Construction. Vår kund vill ändra byggbranschen genom att vara nytänkande på alla plan.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.