Junior systemutvecklare sökes till finansiell koncern!

Junior systemutvecklare sökes till finansiell koncern!

Är du intresserad av att komma långt i din karriär som utvecklare? Vill du arbeta för helheten både inom design, analys och utveckling?
Vi söker just nu en nyfiken och engagerad systemutvecklare!

Dina arbetsuppgifter

I avdelningen pension och försäkringar på denna nordiska finanskoncern finns det idag ett behov av en junior systemutvecklare.

Inom avdelningen kommer du ingå i ett team som jobbar med allt ifrån förvaltningsuppdrag, ny utveckling och support till användare. Det som teamet arbetar med idag är fondhandel, pensionsförsäkringar, avtalshantering och en rad flöden inom systemet. De arbetar med att optimera, förnya, förvalta och designa detta system för att det ska passa bland annat nya regelverk och uppdateringar inom koncernen och mot kunderna.

Vad innebär det för dig som junior?
Vid en introduktion kommer du få möjligheten att sätta dig in i verksamheten och dess olika delar. Arbeta med design och analyser av nya systemfunktioner, samt ta rygg på de mer seniora i teamet. Allt för att på lång sikt kunna växa och bli en vass systemutvecklare och teammedlem. Gruppen arbetar agilt och lägger stort fokus på att förstå helheten samt detaljerna i systemet. De arbetar prestigelöst och söker en medarbetare som har liknande tänk.

Din profil

Skallkrav:
Relevant utbildning inom utveckling ex. systemvetenskap, datavetenskap
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
Kunskap om utvecklingsspråket COBOL

Du som söker denna tjänst vill växa som utvecklare och medarbetare. Du gillar att lära dig nya saker. Kanske har du tillochmed lärt dig själv något programmeringsspråk?
Du har ett ansvar i teamet för att ni tillsammans ska lyckas, samtidigt som du tar eget ansvar för din personliga utveckling.
Det som erbjuds är en arbetsplats med mycket stöttning, stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill ha dig som är nyfiken, har stort tekniskt intresse samt vågar utmana sig själv och andra runt om kring dig.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Solna

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Företaget vill göra det möjligt för människor att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder de ett stort spann av finansiella tjänster och rådgivning.
I deras härliga kontor i Solna arbetar denna del av bolaget som anställer, med att hjälpa sina kunder få koll på sitt pensionssparande, pensionsförsäkringar samt liv- och sjukförsäkringar.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.