Junior supporttekniker sökes till innovativt företag inom green-Tech.

Junior supporttekniker sökes till innovativt företag inom green-Tech.

Är du en tekniskt lagd person som gillar problemlösning och ha en nära kontakt med kunder? vill du jobba i ett snabbväxande företag som utvecklar produkter som bidrar till en positiv klimatutveckling? se hit!

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker hos vår kund kommer du att hantera inkommande ärenden på mejl och genom bolagets interna system. Du har kontakt med både privatpersoner och företag som har eller skall installera vår kunds produkt för laddning av elbilar och nätverk. Du är även behjälplig för installatörerna ute på fältet och arbetar även till viss del med att felsöka och lösa problem med produkter ute hos kunden.

Vanliga arbetsuppgifter:

Lösa supportärenden kring våra laddningsprodukter via telefon, mail eller på plats hos kund
Du kommer även vara delaktig i alla typer av frågeställningar kring laddningsprodukter.
Behjälplig till installatörer ute på fält och felsöker och löser problem hos kunder vid tillfälle

Din profil

För att lyckas och trivas i tjänsten krävs det att du har
  • En gymnasieutbildning med inriktning el eller teknik
  • har ett tekniskt intresse
  • pratar och skriver flytande svenska och engelska
Som person är du social, händig, en teamplayer som gillar att lösa problem. Du bör ha ett tekniskt intresse och vara intresserad av att lära dig nya saker

Villkor

Ort: Solna
Omfattning: Heltid
Start: omgående

Intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt innovativt företag som brinner för att göra elbilsladdning enklare, smartare och trendigare.
Bolaget har fokus på smarta detaljer och design och utvecklar användarvänliga produkter som skall vara smarta och enkla. Dom utvecklar alla produkter själva och har därför möjligheten att både tänka utanför ramarna och på så vis skapa mer användarvänliga produkter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.