Junior mjukvaru- och hårdvaruingenjör till Sveriges största teknikkonsultbolag

Junior mjukvaru- och hårdvaruingenjör till Sveriges största teknikkonsultbolag

Junior mjukvaru- och hårdvaruingenjör till Sveriges största teknikkonsultbolag

Är du en teknikälskare som vill jobba med moderna lösningar? Vill du vara med och utveckla nya produkter till Sveriges största företag?

OM FÖRETAGET

Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med verksamhet och kunder i hela världen. Avdelningen arbetar med produktutveckling inom telekom, fordonsbranschen, medicin, militära system, samt även en del spelutveckling. Avdelningen erbjuder kompetens inom elektronik, mekatronik och systemutveckling. Företaget har idag ungefär 17 000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället. Du kommer att tillhöra Digital Solutions och få möjligheten att arbeta tillsammans med 20 härliga och kompetenta kollegor. Här får du den perfekta vardagen där du får jobba tillsammans med dina kollegor samt ute hos dina kunder.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Avdelningen Connected Products hjälper sina kunder att utveckla moderna produktlösningar. Gruppen kan ta hela projekt eller delprojekt där det utvecklar nya eller vidareutvecklar befintliga produkter. Det hjälper även sina kunder med Professional services; sätter rätt kompetens ute hos kunden!

I ditt team finns det mjukvaru- och hårdvaruingenjörer, mekanikkonstruktörer, produktutvecklare, ingenjörer inom test och verifiering och projektledare. Vi söker nu en junior ingenjör som har intresse av både mjukvara och hårdvara som ska stötta seniora kollegor i deras uppdrag.

Här kommer du få jobba brett i olika produktutvecklingsprojekt, du kommer tillexempel att:
  • Arbeta med testning och funktionsprovning i både hårdvara och mjukvara
  • Sitta med i produktutvecklingsprojekt där du stöttar utvecklare, konstruktörer och projektledare
  • Få chansen att ta lärdom av din mentor, samt dina 20 andra kompetenta kollegor
DIN PROFIL

Skallkrav:
  • Högskole-/ Civilingenjör där du läst både om hårdvara och mjukvara
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskap inom något CAD system, helst Creo eller Solidworks
  • Kunskap inom något scriptspråk, helst C#
Vi ser det starkt meriterande om du har någon tidigare erfarenhet, det behöver inte vara relevant till detta yrke.

Vi har tagit fram 3 värdeord vi tror är viktiga för att lyckas i rollen. Vi tror därför att du tycker att, Ansvarstagande, driven och kommunikativ stämmer in på dig.

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Augusti

Placeringsort: Solna, Stockholm

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 12 juni 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.