Junior el mätningstekniker sökes till ledande energiföretag

Junior el mätningstekniker sökes till ledande energiföretag

Är du en junior tekniker som gillar att arbeta med frihet under ansvar? Gillar du teknik, el och service och ser fram emot att starta en karriär för en av Sveriges största elnätsbolag? Sök redan idag, urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som junior el mätningstekniker kommer du att utgå från kontoret i Solna, där du kommer att hämta din servicebil och verktyg. Under veckan och dagen kommer du att få uppdrag i din handterminal och utifrån dina uppdrag planerar du din dag och utför dina projekt. Arbetet går ut på att ta hand om kundens elmätare som är placerat runt om i Stockholm, detta kan innebära sätta upp nya och ta bort befintliga elmätare, stänga av och sätta på mätare, läsa av mätarna samt felsöka mätarna om det inte fungerar. Det finns ca 35 olika typer av jobb som varierar från 20 minuter till 2 timmar. Du arbetar främst ensam men det finns jobb där ni behöver vara två. Du kommer att under din introduktion åka med en erfaren el mätningstekniker tills du känner dig redo för att ta dig ut på egen hand.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning som innehåller elkunskaper
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B - minst manuell
  • Fri från belastningsregistret (utdrag kommer att tas)
Meriterande: Det är väldigt meriterande om du är certifierad inom ESA14 och har relevant arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som anser sig själv vara självständig, social och kommunikativ. Du behöver ha hög serviceanda och ta ansvar för det du gör i din vardag!

Villkor

Start: Omgående alt. enligt överenskomelse
Arbetstider: 07-16
Ort: Solna, Rissne
Servicebil ingår
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett ledande europeiskt energiföretag som i mer än 100 år elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. De vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt och driver därför nu omställningen till ett hållbart energisystem genom satsningar på förnybar produktion och klimatsmarta energilösningar för deras kunder. För att kunna se till att detta sköts används smarta elmätare och därför behöver vi Just dig!
Mer information kring kundföretaget ges ut vid en intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.