Junior IT-projektledare till Växande företag!

Junior IT-projektledare till Växande företag!

Är du en affärsinriktad IT-entusiast som gillar att strukturera upp de absolut bästa lösningar för dina kunder? Gillar du att både ha kundkontakten men även kunna grotta ner sig lite i IT? Sa du nyss ja till båda frågorna är det dig vi söker, så tveka inte på att ansöka direkt!

Dina arbetsuppgifter

Som junior IT-projektledare kommer du tillsammans med dina seniora kollegor arbeta i projekt där ni tillsammans ska se till att alla elmätare kommer upp på rätt plats, kommer in i rätt IT-miljöer och konfigureras så att rätt data kommer tillbaka till elnätsägarna. Detta är ofta i Windowsmiljöer så som Windows.Net och SQL. Efter projektens slut så kommer du att ansvara över support och underhållet av dessa mätare, vilket innebär att ta emot mail och samtal om det är något som inte fungerar som det ska. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som är driven och ambitiös, sök redan idag så diskuterar vi hur din framtid hos oss kan se ut!

Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk högskoleutbildning mot IT- vi ser helst att du är Systemvetare men andra relevanta utbildningar är även intressanta, vi går starkt på ditt intresse!
  • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Det är starkt meriterande du har kunskaper inom Windows .Net, Windows Server och Windows SQL. Annars är språkkunskaper i norska och finska givetvis ett plus i kanten.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och vi söker efter dig social, affärsintresserad och IT intresserad. Gillar att arbeta i projektform och är strukturerad!

Villkor

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Solna
Arbetstider: 08- 17 med flex

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett finskt bolag som grundades 2004. De finns idag i ytterligare två länder, Sverige och Norge, med totalt 68 medarbetare, varav 3 idag i Stockholm men med en tillväxtplan på fler medarbetare.
Företaget tillhandahåller smarta elmätare som de säljer till de stora elnätsjättarna. Då det är dags för Sverige att byta ut alla befintliga elmätare till nya mer komplexa mätare så finns det stor chans för förtaget att plocka stora andelar av den svenska marknaden. Företaget sitter i nya och fräscha lokaler i Solna och sitter på stor expertis inom branschen, för dig som är hungrig på nya spännande utmaningar och gillar både sälj och teknik så kommer detta passa dig som handen i handsken!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.