Junior IT / Automationsingenjör till AFRY

Junior IT / Automationsingenjör till AFRY

Letar du efter en ny utmaning inom IT / Automation och vill starta en karriär in mot Life Science? Nu växer AFRYs Automationsgrupp i Stockholm.
Sök redan idag, urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som IT / Automationsingenjör hos AFRY får du möjligheten att följa hela kedjan i olika intressanta projekt, från idé till driftsatt anläggning. Ditt främsta fokus är att leverera produktionsnära IT- lösningar för att öka lönsamheten och utveckla affärskraften hos AFRY's kunder genom att knyta ihop IT- system med övergripande affärssystem och underliggande automationslösningar.
Du kan komma arbeta med:
  • Kravanalys
  • Konceptstudier
  • Specifikation och dokumentation
  • Systemutveckling och driftsättning
  • Förvaltning och support
Hos AFRY jobbar du främst inhouse men jobb ute hos kund kan även förekomma.
Då du kommer att jobba inom Life Science kommer du få utbildningar inom GMP, samt andra kundspecifika Life Science utbildningar. Det finns möjlighet att jobba både i Stockholm Solna eller i Uppsala.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning inom IT / Automation / Maskinteknik eller motsvarande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare jobbat inom Life Science eller annan industri och har B- körkort.

På AFRY läggs mycket vikt på dina personliga egenskaper och vi söker därför efter dig som är självständig, driven, strukturerad samt engagerad!
Hos AFRY så kommer du få jobba i en sektion som jobbar hårt för sammanhållningen och gemenskapen. Du jobbar ofta i projektleveranser vilket gör att du får jobba nära dina kollegor, som du kan ta bra lärdom från och såklart även kunna ge lärdom tillbaka till!

Villkor

Start: Enligt Ök.
Ort: Stockholm Solna alt Uppsala
Arbetstider: 08-17 flexibelt
Omfattning: Heltid

Sök tjänsten idag, urvalet sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AFRY är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. De har bas i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen. I Automationsgruppen är dem idag 19 teknikkonsulter som jobbar både inhouse och ute hos kund. Gruppen jobbar mot Sveriges största bolag inom Life Science.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.