Junior Automationsingenjör mot läkemedelsproduktion

Junior Automationsingenjör mot läkemedelsproduktion

Är du en driven och ansvarstagande person i början av din yrkeskarriär som Automationsingenjör? Vill du dessutom växa med ett av Sveriges ledande teknikkonsulter inom ett spännande område - Pharma? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som automationsingenjör hos vår kund innebär att enskilt eller i grupp planera, konstruera och leda projekt. Du kommer att verka för goda relationer med beställare och medarbetare i de olika projekten. Du kommer främst att arbeta med programmering i DCS-system, dokumentation och test. På sikt kommer du med givna resurser på utsatt tid att prestera ett definierat resultat till en viss kostnad. Vid start kommer du tilldelas en handledare i form av en senior kollega som du kan ta lärdom i för att succesivt axla mer och mer eget ansvar i rollen. Arbetet sker inhouse på vår kunds fina kontor i Solna samt hos beställare runt om i Mälardalen (oftast i Stockholm) vilket gör att det kan bli aktuellt att resa i tjänsten.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning mot automation
  • Engelska i tal och skrift, med ambition att lära sig svenska
Meriterande:
  • Relevant arbetslivserfarenhet från sommarjobb, extrajobb eller praktik
  • Körkort B
  • Förståelse för Emerson Delta V
Vi söker dig som är driven och proaktiv, du ser alltid vad som behövs göras och tar tag i det omgående. För att lyckas i rollen tror vi även att du är en kommunikativ lagspelare som gillar att möte nya människor och bygga relationer.

Villkor

Placering: Stockholm, Solna
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående enligt överenskommelse

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Du kommer ingå i en sektion med fokus på kunder i läkemedelsbranschen. Du kommer ingå i ett team idag bestående av 27 kollegor med bred kompetens. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.