IT-intresserad produktsupport

IT-intresserad produktsupport

Har du ett stort intresse för IT och Teknik och brinner för att leverera service av världsklass? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som en del av supportteamet kommer du att arbeta med att vara ett tekniskt stöd i företagets programvaror mot dess kunder. Du kommer att ta emot ärenden via telefon och mejl och därigenom leverera service av världsklass! Programvarorna är windowsbaserade och därför ser vi gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att lösa problem i Windows. Vidare kommer du framöver att få hålla utbildningar för företagets nya kunder i programvaran.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för såväl IT och teknik som service. Då företaget har många kunder utanför Sverige bör du vara bekväm i att konversera på engelska i både tal och skrift. Som person är du pedagogiskt lagd och har lätt för att ta egna initiativ.

Skallkrav:
  • Kunskap i Windows
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från service eller IT/teknik.
Meriterande:
- Teknisk utbildning från gymnasium eller YH

Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: Solna
Omfattning: 100%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-240 81 84
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med utveckling av programvaror för telecom och erbjuder sina kunder telefonistapplikationer och hänvisningssystem. De är idag fem anställda och sitter i fräscha lokaler i Solna med fin utsikt över Stockholm. Företaget erbjuder en arbetsmiljö med fokus på att ha roligt tillsammans och där de vill att man ska trivas och vilja stanna långsiktigt. Mer information kring företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.