IT-Säkerhetskonsult till ledande teknikkonsultföretag

IT-Säkerhetskonsult till ledande teknikkonsultföretag

Vi söker dig som är en nyutexaminerad ingenjör inom området IT som söker en långvarig anställning inom IT-säkerhet. Är detta du? Ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som IT-säkerhetskonsult hos vår kund kommer du endast att jobba i in-house uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
 • Implementera rätt säkerhetsnivå som uppfyller interna krav och myndighetskrav
 • Skriva rapporter samt analyser
 • Arbeta med upphandlingar samt granskning av system
 • Arbeta med informationssäkerhet
 • Arbeta med kravställning och utforma arkitektur
 • Hjälpa till med styrningen av information och IT-säkerhet
Som introduktion i din nya roll kommer du att få ta del av en 2 veckors utbildning där du får kunskaper kring deras processer och metoder. Efter denna kommer du att få ta rygg på en senior konsult för att med tiden utveckla branschkunskap och expertis.

Din profil

Skallkrav:
 • Högskole- alt. Civilingenjörsexamen inom IT (t ex. IT Forensik, Informatik, Systemvetare, Datavetare mm)
 • Svenska & Engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Certifieringar inom informationssäkerhet
 • Förståelse kring nätverkssäkerhet
 • Militär bakgrund eller intresse för the militära
 • Tidigare jobbat som konsult
Vår kund lägger stor vikt på din personlighet och ser dig som söker vara en prestigelös person som trivs med att jobba i team. Det krävs även att du ska vara lyhörd, analytisk samt anpassningsbar.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Januari
Arbetstider: Dagtid
Tjänstgöringsort: Stockholm

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. Företaget har idag 16 000 personer anställda nationellt. Du kommer ingå i avdelningen IT-säkerhet där de idag är 8st medarbetare. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.