Administratör med intresse för teknik sökes!

Administratör med intresse för teknik sökes!

Är du en riktig vinnarskalle? Vill du vara med och se till att företaget tar större andelar av Sveriges marknad? Här har du chansen att vara med och göra ditt företag storslaget!

Dina arbetsuppgifter

Som junior anbudskoordinator hos vår kund kommer ditt arbete att fokusera kring anbudsförfrågningar och stöttning till säljarna. Då företaget är inom elbranschen där alla elmätare ska bytas ut och de idag har den bästa produkten på marknaden så finns det stora möjligheter för att plocka andelar på marknaden. Som anbudskoordinator är dina uppgifter att stötta anbudsarbetet genom en hel del administrativt arbete där huvuddelen av arbetet kommer gå åt att fylla i anbudsunderlag samt samla in den informationen inom organisation som krävs för att just kunna lämna rätt information och uppgifter. Utöver det kommer du att hjälpa dina säljare med avrops och leveransplaner samt som att du kommer att hänga med under kundmöten.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • Eftergymnasial utbildning, behöver inte vara en fullutbildning, räcker med kurser.
Det är starkt meriterande om du har kunskaper inom IT och ekonomi samt gillar teknik. Annars är språkkunskaper i norska och finska givetvis ett plus i kanten.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och vi söker efter dig som är driven och ambitiös, gillar att vinna och är flexibel! Ordning och reda samt strukturerad är AO då det är viktigt att anbuden blir rätt.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Solna
Arbetstider: 08- 17 med flex

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett finskt bolag som grundades 2004. De finns idag i ytterligare två länder, Sverige och Norge, med totalt 68 medarbetare, varav 3 idag i Stockholm men med en tillväxtplan på fler medarbetare.
Företaget tillhandahåller smarta elmätare som de säljer till de stora elnätsjättarna. Då det är dags för Sverige att byta ut alla befintliga elmätare till nya mer komplexa mätare så finns det stor chans för förtaget att plocka stora andelar av den svenska marknaden. Företaget sitter i nya och fräscha lokaler i Solna och sitter på stor expertis inom branschen, för dig som är hungrig på nya spännande utmaningar och gillar både sälj och teknik så kommer detta passa dig som handen i handsken!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.