Account Manager sökes till fartfylld roll i Solna

Account Manager sökes till fartfylld roll i Solna

Är du en driven person med mycket energi och intresse för att göra affärer? Vill du arbeta under eget ansvar och älskar att kommunicera och engagera? Då har vi rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager är du ansvarig för hela säljprocessen och bygger upp din egen kundportfolio som du förvaltar. Detta är en rolig och bred roll med fokus på behovsanalys, presentation av förbättringsmöjligheter samt skapande och behållning av starka relationer till dina kunder. Du drivs av affärer och har en stark vilja. Din främsta uppgift blir att se till att kundbearbetningen flyter på och att det upprätthålls ett ständigt flöde av nya kunder. Under den första tiden på företaget får du en ordentlig introduktion så att du känner dig säker och har kunskap om företagets tjänster.

Din profil

Du är en person som drivs av affärer och är framåtdriven, att arbeta i högt tempo är något du älskar och går igång på. Vi ser att du är en social person med en orädd attityd och vilja att lyckas. Rollen som Account Manager kräver ordning och noggrannhet då du själv ansvarar för ditt nätverk av kunder.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning
  • B körkort
  • Microsoft Office grunder
Meriterande:
  • Företagsekonomi från Gymnasiet
  • Arbete som säljare
  • Egen bil
Villkor

Start: Omgående
Placering: Solna
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund skräddarsyr både produkter och framförallt tjänster inom IT. De lägger stor vikt vid att på ett genuint sätt erbjuda lösningar som fokuserar på tidseffektivisering, enkelhet och säkerhet för sina kunder. Deras professionalism och höga nivå på expertis inom de olika områdena gör dem till ett konkurrenskraftigt och attraktivt företag. Deras vision bygger på att hjälpa företag med deras IT behov, de utmanar och förbättras ständigt för att ge deras kunder förstklassig service.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.