Transportledare till Fleaty

Transportledare till Fleaty

Nu söker vi en transportledare till Fleaty!
Fleaty befinner sig i en spännande fas och nu söker vi Stockholms vassaste transportledare. Vi är en plattform för beställning och leverans av schakt-, jord-, grus- och krossprodukter där vi även tillhandahåller tjänster inom masshantering för cirkulär ekonomi inom bygg. Vi sammankopplar beställare, leverantör och återförsäljare av materialet.

Vår vision är att vara det hållbara alternativet där vi arbetar för att minimera antalet tomma lastbilar på Sveriges vägar. Från vårt nya kontor intill Mall of Scandinavia och Friends Arena i Solna leder våra transportledare anslutna åkare genom vår digitala plattform.

Det här förväntar vi oss av dig
Tjänsten innebär att du kommer stötta våra säljare från kontoret, vara support och leda transporter inom din region.

Du är en driven person med fokus, god datorvana och innehar B-körkort. I rollen som transportledare är du en naturlig länk mellan kund och chaufförer, där du aktivt leder och fördelar arbetet. Med hjälp av en banbrytande digital plattform arbetar du målinriktat för att hitta lösningar och optimera varje rutt.

Arbetsuppgifter
I rollen behöver du ha stor förmåga att se affärsmöjligheter i dina kundkontakter. Du ansvarar för bokning, planering, utförande, fakturering och efterkontroll. Du kommer att arbeta i Fleatys webpanel, vara support till våra kunder och ha en allmän översikt över lastbilarna i din region. Tillsammans med dina kollegor ger du våra kunder bästa möjliga service och ser till att uppdragen blir utförda med hög leveranssäkerhet.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning där man utgår från Solna. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vill du vara med på resan att förändra en hel industri? Ansök nedan.
Mer info
Kontaktperson Filip Stamenkovic
Telefon 08-120 588 86
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fleaty.com/
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fleatys tjänst är en plattform för beställning och leverans av material inom byggbranschen. Vi sammankopplar beställare av byggmaterial, leverantör och återförsäljare av materialet.

Fleatys huvudmål är att att minska det stora antalet tomma lastbilskörningar som sker idag runt om i världen och på så sätt gynna vår gemensamma miljö. Samtidigt som vi vill bidra till ökad lönsamhet hos åkerier, bygg- och andra branschföretag.